Дочка Альбіни Джанабаєвої і Валерія Меладзе засвітила, в яких хоромах живе з батьками: приховували багатства

Знаменита російська співачка Альбіна Джанабаєва показала, як виглядає їхня з Валерієм Меладзе домівка. Відповідне відео з'явилося на її особистій сторінці в Instagram.

Більше 10 років тому Валерій Меладзе нарешті розкрив усі карти та зізнався, що дійсно мав роман з Альбіною Джанабаєвою, поки був одружений з іншою. Ірина Меладзе запевняла, що про зради свого чоловіка не знала, хоча неодноразово чула подібні чутки.

В результаті розлучення, усі діти Валерія від попереднього шлюбу залишилися жити з матір’ю в Києві, він же зійшовся з Альбіноюта оселився в Москві. До цих днів він проживає саме там.

Дочка Альбіни Джанабаєвої і Валерія Меладзе засвітила, в яких хоромах живе з батьками

Альбіна Джанабвева та Валерій Меладзе вперше вийшли на зв'язок з новинами
Дочка Альбіни Джанабаєвої і Валерія Меладзе засвітила, в яких хоромах живе з батьками

Співачка встигла народити йому позашлюбного сина, але багатодітною матір’ю стала вже в статусі його дружини. Обидва активно виступають, записують нові композиції, але також знаходять час для того, щоб бути щасливою та гармонійною сім’єю.

Але свій стиль та образ життя обидва не транслюють в соціальних мережах, хоча на їхніх особистих сторінках в Instagram постійно з’являється контент родинного характеру. І лише нещодавно співачка все ж таки засвітила через свою дочку домівку, в якій мешкає з дітьми.

Приміщення виконане в світлих тонах, має багато кімнат, дуже зручне планування. Прохідні приміщення зроблені з арками на манер інтер’єрів, які зараз популярні в Азії. На стінах немає жодних фарб, і всюди превалює молочний колір.

Нагадуємо, що декілька років тому в сім’ї з’явилася дівчинка Агата. На даний момент їй 3 роки. Це єдина дитина, яку Валерій та Альбіна одразу ж показали публіці та активно просували її в мережі. Агата регулярно стає головною героїнею їхніх публікацій, і її дуже любить публіка.

І, звичайно, вона є єдиною дочкою Альбіни. Невідомо, чи бачилася дівчинка зі своїми сестрами по-батькові лінії, адже в неї їх декілька.

Схожі статті

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?