У мережі з’явилися скандальні фото Камалії з синцями на обличчі: співачка пояснила нинішню ситуацію в сімʼї

Найбагатша співачка України Камалія вийшла на зв'язок та прокоментувала скандальні фотографії, які нещодавно потрапили в мережу. Чи дійсно артистка постраждала?

Останні півтора року Камалія живе як абсолютно вільна жінка, адже не так давно повідомила про розлучення з бізнесменом Мохаммадом Захуром. Зірка багато гастролює, постійно влаштовує різноманітні благодійні виступи, час від часу їздить до своїх дочок, за якими неймовірно сумує, адже вони на даний момент проживають у Великобританії.

Камалія прокоментувала свої побої на фото, які просочилися в Мережу

Але неочікувано в мережу потрапили скандальні кадри, на яких артистка має синці та побої. Одразу ж з’явилися чутки доволі неприємного характеру, на які співачці довелося одразу ж відреагувати. Вона вийшла на зв’язок, показала, що з нею все в порядку, а також зізналася, що гадки немає, звідки з’явилася ця інформація, і чому так багато шуму навколо цього.

Камалія відповіла на чутки

Зірці довелося поспілкуватися майже з усіма своїми близькими та знайомими, щоб впевнити їх в тому, що вона абсолютно ціла та здорова.

“Зі мною все гаразд, я вся ціла. Все нормально. Я в шоці. Всі друзі телефонують. Вже дві години надсилаю всім свої фото й відео. Я не розумію, що це коїться? Кажуть, була якась атака… Так що я вийшла в ефір, щоб показати всім, що я жива, здорова і все зі мною гаразд. Дітки зі мною, все добре, нічого не трапилося”, – заспокоїла Камалія.

Вже з’явилося версії про те, що на співачку напали, а також, що це результат поганої обстановки в родині, і нібито ці кадри були зроблені раніше.

Нагадуємо, що співачка повідомила про розлучення зі своїм чоловіком минулого року. Напередодні цієї новини Камалія говорила про те, що благовірний її не підтримав у конфлікті з партнеркою. Мовляв, уся проблема полягала в тому, що артистка критикувала росіян, а дівчина не могла цього витримати через те, що її матір росіянка.

При цьому співачка жила у неї вдома, а тому скандали продовжувалися постійно, аж допоки Камалія не прийняла рішення повернутися до України. Зараз екс-подружжя підтримують спілкування заради спільних дітей.

Схожі статті

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?

Виглядає молодшою за доньку! У Мережі з’явилося фото нової тещі Мурата Налчаджиоглу: це просто фурор

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію своїй новій обраниці Анастасії Фоксі. Які стосунки в бізнесмена склались із сім'єю коханої та як виглядає його новоспечена теща.