Стрижка під хлопчика, круглий ніс та спортивний вигляд: Данилко показав, як мама Сердючки виглядала в юності

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше показав, як його партнерка та подруга Інна Білоконь виглядала в юності, будучи нікому невідомою та непопулярною.

Андрій Данилко та Інна Білоконь неодноразово розповідали історію своєї дружби. Майбутній артисти познайомилися в одному  учбовому закладі, і спочатку навіть не сподобалися одне одному, але як це часто буває, найміцніша дружба народилася з антипатії. Пізніше вони зблизилися, подружилися, перейняли почуття гумору одне одного.

Андрій Данилко показав, як його партнерка Інна Білоконь виглядала в юності

Історія стосунків Андрія Данилка та Інни Білоконь
Андрій Данилко показав, як його партнерка Інна Білоконь виглядала в юності

Так, через багато років Вєрку Сердючку та її матір знатимуть не тільки в Україні, але й в усій Європі, якій дует так полюбився. Але якщо Андрій Данилко постійно знаходився на зв’язку з аудиторією, то Інна обрала закритий образ життя і зайвий раз навіть не давала коментарів журналістам.

Вона вийшла заміж за коханого чоловіка, і оселилася з ним в Полтаві. Обранець зірки займається розведенням собак, і також зайвий раз не спілкується з публікою.

У пари народилося двоє прекрасних дітей, і зараз вони також виглядають щасливими, наче тільки-но одружилися. Андрій Данилко в свою чергу так і не зміг знайти своє кохання, хоча зізнався, що хотів побудувати сім’ю. Неодноразово йому приписували роман з Інною Білоконь, але партнери наполягають на тому, що між ними є виключно дружба.

Коли Андрій Данилко заявив про завершення кар’єри, здавалося, що українці вже ніколи не зможуть насолодитися запальними танцями під музику Вєрки Сердючки, але через багато років обидва повернулися, і розлуки наче не було.

На офіційній сторінці колективу в соціальній мережі Instagram регулярно з’являються нові кадри, на яких можна побачити, що виконавці активно гастролюють та виступають з концертами. Але інколи там з’являється ексклюзивний матеріал, як наприклад, нещодавно підписники мали можливість побачити, якою Інна була у юності, коли про неї ще ніхто не знав.

Коли Данилко порівнював її з Селеною Гомес, він був абсолютно правий, адже Інна дійсно мала схожі риси обличчя та енергетику. Але у кадрі вона постала з короткою стрижкою, та взагалі без макіяжу.

В очі одразу кидається спортивна підготовка дівчини, яка дуже помітна. Спочатку здається, що між юною красунею та успішною дорослою жінкою, яку ми бачимо зараз немає нічого спільного, але насправді Інна мало змінилася, якщо подивитися на її фотографії поза сценою.

Схожі статті

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?

Виглядає молодшою за доньку! У Мережі з’явилося фото нової тещі Мурата Налчаджиоглу: це просто фурор

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію своїй новій обраниці Анастасії Фоксі. Які стосунки в бізнесмена склались із сім'єю коханої та як виглядає його новоспечена теща.