“Мама приїхала додому”: після зізнання про поповнення Ксенія Мішина показала, як проводить час з малюком

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина зачарувала мережу свіжими кадрами, на яких показала, як вона проводить час разом з новим улюбленцем.

Ксенія Мішина завжди позиціонувала себе як відповідальну маму, яка робить все можливе для того, щоб виростити зі свого сина хорошого члена суспільства та просто прекрасну людину. При цьому, вона приділяє також час здоровому харчуванні, ментальним питанням, психології, тощо.

Її син Платон — доказ того, що важка праця матерів дає неймовірні плоди, якими можна пишатися. І хоча до всіх питань зірка підходить серйозно, це не означає, що її син не має дитинства або можливості потішитися звичайним речам.

Ксенія Мішина показала, як проводить час з маленьким улюбленцем

Ксенія Мішина показала, які незвичайні квіти їй подарував син
Ксенія Мішина показала, як проводить час з маленьким улюбленцем

Навпроти, нещодавно Ксенія Мішина показала, що все приходить з готовністю та великим бажанням реалізувати плани. Так, вона подарувала своєму синові на день народження маленького песика, про якого він давно мріяв. Однак, сама вона була настільки рада поповнення в сім’ї, що почала називати його синочком, а себе матір’ю.

Песик виявився дуже комунікабельним та товариським. А тому одразу ж знайшов спільну мову зі своїми новими володарями. Зокрема Ксенія нещодавно показала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, як проводить час з пухнастиком.

Ксенія Мішина показала, як проводить час з маленьким улюбленцем

Нагадуємо, що не так давно стало відомо про серйозні зміни в особистому житті зірки. Більше двох років вона була самотньою. Після завершення зйомок романтичного реаліті-шоу акторка деякий час перебувала в стосунках з коміком Олександром Еллертом.

Але згодом стало відомо, що молоді люди не просто не співпадали за характером, а взагалі не могли ужитися. Зокрема, Ксенія скаржилася на недоречні зауваження свого коханого та постійні жарти, які їй було важко витримати.

А зараз вже Ксенія вперше за довгий час знову пірнула у романтичні стосунки, і виглядає доволі щасливою. Тим часом, у її сина Платона також з’явився маленький друг, через якого він, вперше побачивши, розплакався.

Схожі статті

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?