Має очі матері: 33-річна дочка Ольги Сумської від Євгена Паперного вийшла у світ – головна красуня сімʼї

Як відомо, Ольга Сумська народила двох прекрасних дівчат, які виросли справжніми красунями. Обидві дуже різні, але люблять одна одну. Зараз сім'я дуже сумує за Антоніною.

Тоня Папена прийняла рішення переїхати до Москви 9 років тому. Раніше вона неодноразово наголошувала, що таке бажання в неї виникло не через політичні погляди. Мовляв лише через мрію виступати у певному театрі. Втім, свою мрію вона не могла здійснити через відсутність в неї російського громадянства, яке вона також намагалася отримати не одноразово.

Врешті-решт Ольга Сумська зізналася публіці, що імовірніше за все цю мету Тоня не досягне. Зараз сімейство дуже боляче відгукуються усе сказане раніше, і Ольга В’ячеславівна навіть заявила, що було великою помилкою ділитися таким журналістами

33-річна дочка Ольги Сумської від Євгена Паперного вийшла у світ – найголовніша красуня сімʼї

Тоня Паперна вийшла заміж за російського артиста та дала зрозуміти: більше не українка
 33-річна дочка Ольги Сумської від Євгена Паперного вийшла у світ – найголовніша красуня сімʼї

А все тому, що скандал навколо акторки роздувся до неймовірних масштабів. Тоня після 24 лютого не стала говорити про свою позицію і продовжує жити разом з чоловіком та дітьми у Підмосков’ї. Українці за це її неодноразово критикували, і врешті-решт зірка заблокувала доступ користувачам з України на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Донька Ольги Сумської Антоніна Паперна знялася у російському серіалі
Дочка Ольги Сумської Антоніна Паперна вийшла в світ

Втім, акторка продовжує активно зніматися, попри щоденну критику від співвітчизників, а також спокійно собі виходить на червоні доріжки в Москві. Здебільшого її супроводжує чоловік.

І хоча спочатку поговорювали, що то нібито це робить заради благовірного, який має бути присутнім на подібних заходах, після її зйомках у серіалу стало зрозуміло, що Тоня просто ігнорує події на батьківщині.

Ольга В’ячеславівна тим часом говорить про те, що не має права виправдовувати свою дочку, і просто намагається зайвий раз не нагадувати публіці про те, що робить її спадкоємиця.

Тим не менш, на даний момент Антоніна є копією своєї матері, має неймовірні очі та прекрасну зовнішність, яка допомагає їй просуватися шоу-бізнесом. Дарма, що вона вже давно зробила свій вибір.

Схожі статті

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?

Виглядає молодшою за доньку! У Мережі з’явилося фото нової тещі Мурата Налчаджиоглу: це просто фурор

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію своїй новій обраниці Анастасії Фоксі. Які стосунки в бізнесмена склались із сім'єю коханої та як виглядає його новоспечена теща.