Алан Бадоєв вперше за 4 роки зустрівся з сином та донькою і показав зворушливі фото: “Нарешті ми разом”

Як відомо, знаменита українська режисер та кліпмейкер Алан Бадоєв усі ці 2 роки знаходиться в Україні та підтримує свою батьківщину. Тим часом його колишня дружина Жанна в Москві.

Режисер одразу ж почав говорити про свою позицію стосовно всього, що відбувається. Але колишню дружину критикувати не взявся, попри те, що усім іншим від зірки дісталося. Так, не дивлячись ні на що, Алан продовжує підтримувати зв’язок з Жанною, і не дозволяє собі говорити про неї  її публічно.

Алан Бадоєв показав, як пройшла його зустріч з дітьми

Алан Бадоєв показав дорослого сина
Алан Бадоєв показав, як пройшла його зустріч з дітьми

Виявляється, що із дітьми Алан Бадоєв не бачився доволі добре. Відеозв’язок дозволяє зірковому батьку не їздити до своїх спадкоємців. І кліпмейкер вже неодноразово зізнався, що звик до такого темпу життя. І все ж таки, нещодавно спадкоємці приїхали до нього.

Зірка показав на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, як проводив час разом з найріднішими йому людьми.

Алан Бадоєв показав, як пройшла його зустріч з дітьми

“Я не бачив своїх дітей разом чотири роки…Спочатку ковід, потім це, тож привчився до спілкування через відеозв’язок. Хоча для мене це як пити каву без кофеїну чи танцювати на “тихій паті”, де в кожного своя музика в навушниках…Занадто нові і сучасні тенденції, вони, скоріше, мають вигляд “як справжні”, але не є ними”, – поділився режисер.

Варто відзначити, що в очі одразу ж кидається неймовірно схожість дітей та їхнього батька. Складається враження, що вік лише підкреслив усі генетичні особливості їхньої сім’ї, і зробив їх неймовірно подібними одне до одного.

Зустріч, до речі, відбулася не в Україні, а в Іспанії. Бадоєв виїхав закордон для того, щоб прийняти участь у презентації документального фільму про Україну, і в цій поїздці йому вдалося провести час з Лолітою та Богданом.

Як довго вони будуть проводити час разом та чи збираються спадкоємці режисера відвідати його в Києві достеменно невідомо. І в цілому, складається враження, що усі зайняті своєю справою, але знаходяться поруч для того, щоб компенсувати час, який був проведений без родини.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.