Малефісента позаздрить: мама Вєрки Сердючки вразила новим образом – акцент на незвичній формі голови

Знаменита українська акторка Інна Білоконь вразила мережу неймовірним виглядом. Як змінилася виконавиця ролі мами Вєрки Сердючки Інни Адольфівни?

Для Інна Білоконь перевтілення на сцені — вельми звична справа. Здається, що і публіку не можна здивувати подібними речами, адже українська естрада мала безліч виконавців, які змінювалися до не впізнаваності заради репертуару.

Інна Білоконь показала, як виглядає її новоспечений зять
 Інна Білоконь показала новий образ

Однак, акторка завжди знаходилася на естраді як другорядний персонаж, який доповнює образ Вєрки Сердючки. Тому публіка тривалий час навіть не знала, як вона виглядає. Лише наприкінці двотисячних зірка почала виходити з тіні.

Інна Білоконь показала новий образ

Вона активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Instagram, тож найвірніші фанати колективу завжди мають можливість поспілкуватися з артисткою та пожартувати разом з нею. Остання Інна обожнює найбільше.

І звичайно не обходиться без смішних фото. Наприклад, нещодавно зірка оприлюднила на своєму акаунті свіжий кадр, для якого зробила доволі незвичайний образ, який здебільшого створював акцент на формі голови артистки. Поруч постав Андрій, який зробив вигляд, що абсолютно нічого такого не відбувається, вираз його обличчя серйозний, а очі дивляться в камеру.

Інна Білоконь показала новий образ

При цьому одягнені обидва дуже тепло, що означає — кадр архівний, і імовірніше за все був зроблений протягом цих трьох років, про що свідчить маска на обличчі Андрія.

Насправді ж на голові Інни подушка, яка перетворилася на вельми стильний аксесуар, який нагадує чи то Малефісенту, чи то Катерину Осадчу.

Нагадуємо, що 2 роки тому Андрій Данилко пообіцяв, що не буде знімати медичну маску до поки не завершиться цей непростий період для України. Судячи з усього, Андрій має усі наміри стримати свою обіцянку, а тому на людях з’являється лише в ній.

Переконати зняти її не можуть ні на сцені інших країн, ні на телебаченні. Інна Білоконь же постійно супроводжує свого партнера та друга. Нещодавно у сім’ї зірки сталася прекрасна подія: її дочка вийшла заміж та народила дитину.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.