“Втілення сучасної жінки”: Катерина Осадча вперше показала свою маму-модель та розповіла, як її виховували

Українська телеведуча Катерина Осадча дуже рано стала самостійною. За це варто подякувати батькам. Яким чином її виховувала мати та як вона зараз виглядає?

Відома українська ведуча Катера Осадча почала модельну кар’єру у віці 13 років. Вона з дитинства була дуже комунікабельною та амбітною. За це треба подякувати її батьками, які виростили прекрасну доньку. У інтерв’ю для “1+1” жінка розповіла про правила виховання в її родині.

Катерина Осадча показала свою маму-красуню
Катерина Осадча показала свою маму-красуню

За професією мама Каті – бібліотекар, а тато – інженер. Проте, після народження другої дитини, Олена Олександрівна покинула роботу, щоб максимально багато часу проводити з рідними. Катя зізнається, що виховання було досить строгим. У кожного з дітей були певні обов’язки по дому, які вони беззаперечно мали виконувати. Також, оскільки ведуча старша дитина в родині, їй доводилося частенько приглядати за молодшим братом.

“Так, як я була старшою сестрою (Володя молодший за мене на 3 роки), то вже з ранніх років почувалася дуже відповідальною: стежила за ним, залишалася вдома за старшу, коли дорослі були на роботі”, – згадує Осадча.

Катерина Осадча показала свою маму-красуню
Катерина Осадча показала свою маму-красуню

Осадча запевняє, що має теплі стосунки з батьками, проте не ділитися секретами в їх родині було не прийнято. Вона вирішувала всі свою підліткові проблеми самостійно, що й дозволило їй так рано зануритися у кар’єру.

“Мені батьки завжди довіряли і з дитинства привчали, щоб вихід з усіх своїх негараздів я знаходила сама”, – розповідає телеведуча.

Катерина Осадча показала свою маму-красуню
Катерина Осадча показала свою маму-красуню

Зараз, Осадча часто виставляє фото з батьками в соціальних мережах. Вона називає маму втіленням сучасної жінки та пишається, що вона не боїться складнощів та нових технологій. Катя не перестає дякувати за гідне виховання, приклад та батьківську підтримку.

Схожі статті

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?