Забинтована голова і набряк на все обличчя: Слава Камінська з “НеАнгелів” показала побічний ефект пластики

Знаменита українська співачка Слава Камінська показала, як виглядає після проведеної пластичної операції за кордоном. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Слава Камінська ніколи не приховувала своєї любові до косметології та пластики. І напроти, вона активно розповідала про свої плани на зміни у зовнішності, і навіть свого часу зруйнувала власний шлюб через любов до естетичної хірургії.

Перебуваючи у шлюбі з Едгаром Камінським, який зробив декілька операцій своїй дружині, Слава нібито втратила контроль, що і призвело до розставання. Чоловік зізнався, що це стало основною причиною його не бажання продовжувати перебувати в союзі зі співачкою.

Слава Камінська показала, як виглядає після проведеної пластичної операції

Слава Камінська показала, як виховує свою дочку
Слава Камінська показала, як виглядає після проведеної пластичної операції

Слава вважала інакше: за її словами, в усьому були винні жінки в її сім’ї. Мовляв, постійно лізли у її сімейне життя. Так чи інакше, доля спочатку розвела їх, а потім розділила великою відстанню. На даний момент Камінська проживає в Європі, а її колишній чоловік приховує своє місцезнаходження.

Кар’єра артистки на даний момент знаходиться на паузі, вона здебільшого фокусується на материнстві та стосунках з коханим, але дечому не зраджує — любові до пластики.

Нещодавно співачка повідомила, що знову звернулася до хірурга. У зірки луснув імплантат, але коли справа зайшла до необхідності лягати на лікарняне ліжко, то Камінська взялася за цю справу по повній.

Слава Камінська показала, як виглядає після проведеної пластичної операції

Так, нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на яких показала наслідки хірургічного втручання. Голова артистки забинтована, на обличчі багато синців.

Варто відмітити, що лікар, яка проводила операцію Славі оцінила не тільки почуття гумору Камінської, але і її впевненість в собі, адже далеко не кожна жінка покаже, як насправді виглядає після подібних маніпуляцій.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.