Мама Дана Балана у весь зріст помістилась в хулахуп: ніхто і уваги не звернув на її мікро-сукню (Відео)

У сім'ї Дана Балана не тільки він є знаменитістю, адже його матір та рідна сестра також активно користується популярністю, але здебільшого серед співвітчизників.

Зокрема Людмилу Балан в Молдові, імовірно, люблять навіть більше, ніж її сина. Цьому є просте пояснення: вона — народна, проста, чарівна і дуже приваблива жінка. Варто відзначити, що артистка також підтримала українців 24 лютого, і робила це потім протягом двох років.

Хоча Балани безумовно мають високий рівень життя, на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Людмила не транслює жодної елітності та претензії на розкіш.

Мама Дана Балана вразила гнучкістю на своєму концерті

Мама Дана Балана з розмахом відгуляла весілля та показала розкішну наречену
Мама Дана Балана вразила гнучкістю на своєму концерті

Так, у її блозі здебільшого з’являються фотографії та записи з різноманітних концертів, а також з корпоративів, де вона виступає для молодят.

Наряди у артистки завжди доволі відкриті, і демонструють колосальну роботу, яку вона над собою проводить. Ні для кого не секрет, що Людмила Балан має розкішно фізичну підготовку та спортивний вигляд. Але ті, хто не бачив пані вживу, не знають, що вона ще й дуже маленька та неймовірно струнка.

Зрозуміло це ще стає завдяки її свіжі публікації, яка з’явилася на акаунті зірки. На ній Людмила встає у хулахуп під час концерту.

Нагадуємо, що після 24 лютого Людмила Балан давала інтерв’ю, в якому розповіла, що виявляється у цей момент у цей день Балан знаходився в Україні, і тривалий час не міг виїхати за кордон. На чоловіка чекали організатори концертів, у той самий час, як він усіма силами пробував покинути територію України.

Вже пізніше Балан з’являвся в Туреччині та Румунії, а взимку повернувся до Молдови з великим виступом. Тоді його розкритикували за дивну поведінку на сцені. Подейкували, що він знаходився в неадекватному стані, і співак так і не відреагував на дану заяву. Скандал навколо співака був повністю ним проігнорований. На тому самому ж концерті виступила і Людмила.

Схожі статті

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?

Виглядає молодшою за доньку! У Мережі з’явилося фото нової тещі Мурата Налчаджиоглу: це просто фурор

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію своїй новій обраниці Анастасії Фоксі. Які стосунки в бізнесмена склались із сім'єю коханої та як виглядає його новоспечена теща.

Ведуча ТСН Наталія Островська не змогла приховати свою неприємність: “Випало майже все волосся”

Відома українська телеведуча Наталія Островська вийшла на зв'язок та розповіла про неприємну ситуацію, яка з нею сталася вночі. Що ж відбувається?