Стиль – це все: фіналіст “Холостячки” Дмитро Шевченко зустрів Холостяка-11 Заливака з бусами на руці (ФОТО)

Романтичне реаліті-шоу давно завершилося, і поки що на екрани не вийшло жодного нового сезону. Тим не менш, головні герої та екс-учасники так само користуються популярністю.

Якби не останні події в країні безумовно глядачі мали б можливість побачити декілька героїв романтичного шоу Холостяк. Наприклад, в Сполучених Штатах Америки вже запустили новий формат програми, в якому головним героєм став не молодий бізнесмен, і за його серце боролися здебільшого його однолітки.

Це не тільки було цікаво аудиторію, але й набрала чимало переглядів, приносячи ще більше доходу продюсером. В Україні адаптувати цей формат не було можливості, адже гори та біль заполонили країну.

Дмитро Шевченко зустрів Холостяка-11 Заливака

Холостяк-11 Михайло Заливако поділився фотографією з побачення
Дмитро Шевченко зустрів Холостяка-11 Михайла Заливака

Тим не менш, публіка сумує за учасниками і уважно слідкує за змінами у їхньому житті. Зокрема чималою популярністю користуються Дмитро Шевченко та Михайло Заливако. Ще більш цікавим нюансом є той факт, що вони спілкуються між собою. Здавалося б вони знімалися абсолютно в різних сезонах, майже не перетиналися по роботі, але все ж таки подружилися.

Дмитро Шевченко зустрів Холостяка-11 Михайла Заливака

І все ж з великою імовірністю молоді люди познайомилися на пост-шоу, де обидва мали можливість висловитися та поділитися деталями свого особистого життя.

Зараз хлопці підтримують зв’язок. Нещодавно Дмитро оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі фотографії з колегою по цеху, тим самим показавши, як зараз виглядає Михайло.

Нагадуємо, що Дмитро Шевченко не отримав перемогу у другому сезоні шоу, в якому боровся за серце Злати Огнєвіч. Але зі співачкою він зберіг хороші стосунки, і зараз вони приятельують. В свою чергу Михайло обрав Анну Богдан. Пара декілька місяців зустрічалася, але після 24 лютого прийшла новина про те, що вони вирішили розійтися.

Що саме сталося досі невідомо, але після новини про розставання Анна та Михайло засвітилися в місті. Подейкували, що екс-кохані все ж таки намагалися відновити роман.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.