5 українських зірок, які зроблять драму з нічого: Катерина Репяхова, Оксана Білозір, Ігор Кондратюк та інші

Зірки українського шоубізу нерідко потрапляють у скандальні ситуації, це можуть бути, як випадкові інциденти, так і цілеспрямований хайп. Представляємо вам зірок, які здатні зробити драму з нічого.

Катерина Репяхова

Публічність молодої дружини Віктора Павліка, блогерки Катерини Репяхової навіть почалась зі скандалів. Річ у тім, що цей шлюб став для співака четвертим. Як заявляла колишня дружина Павліка Лариса Созаєва, з Репяховою він почав зустрічатись ще коли був одружений..

Катерина займається блогінгом, тож мало не кожен свій крок щодня публікує у соцмережах. Раніше молода обраниця співака отримувала безліч гнівних коментарів, що стосувались розлучення Павліка із Созаєвою. Репяхова вирішила не ігнорувати слова користувачів, що згодом вилилось у довготривалий конфлікт із ексдружиною Віктора. Тоді блогерка подала позов до суду на Созаєву за те, що вона публічно назвала її “тварюкою”. А про всі деталі конфлікту звітувала підписникам у Instagram.

Наразі Репяхова не так часто потрапляє у скандали, однак у жодному випадку не втрачає можливості підігріти цікавість користувачів до свого блогу, за допомогою гучних та гіперболізованих тем.

5 українських зірок, які відзначились своєю скандальністю
5 українських зірок, які відзначились своєю скандальністю

Ігор Кондратюк

Найгучніший скандал Ігоря Кондратюка триває і до сьогодні. Як відомо, раніше ведучий був продюсером українського виконавця Віталія Козловського. Після розірвання договору про співпрацю, між зірками виник фінансовий конфлікт. Наразі співак винен експродюсеру чималу суму грошей.

Нещодавно скандал набув нових обертів. Козловський служить у лавах ЗСУ і як заявив музикант, Кондратюк забирає мало не всю його військову зарплатню. Шоумен не ігнорує жодних нових публічних заяв Козловського про конфлікт, тож і ця не стала виключенням. В новому дописі у Facebook Ігор запевнив користувачів, що Віталій є “завзятим рецидивістом-обманщиком”, а також побажав експідопічному вдалої служби та повернення “свого ганебного боргу”.

5 українських зірок, які відзначились своєю скандальністю
5 українських зірок, які відзначились своєю скандальністю

Дмитро Коляденко

Відомий український хореограф Дмитро Коляденко славиться своєю скандальністю та екстравагантним стилем. Раніше шоумен, дійсно, самотужки влаштовував неочікувані “шоу”. Скандальний період, який запам’ятався користувачам найбільше – стосунки зі співачкою Іриною Білик.

Тоді знаменитість публічно заявляв, що на тлі ревнощів був готовий утнути будь-що. Від обмащеної суперклеєм косметики до викинутого дивану з 13-го поверху.

5 українських зірок, які відзначились своєю скандальністю
5 українських зірок, які відзначились своєю скандальністю

Оксана Білозір

На початку повномасштабного вторгнення Оксана Білозір влаштувала публічний скандал, який здався користувачам мережі та зірковим колегам співачки дещо недоречним. У своїх соцмережах Білозір різко висловилась про українських виконавиць, які переспівали її пісні. Ба більше, пізніше Тоня Матвієнко, яка також стала причетною до конфлікту, заявила, що мала розмову безпосередньо з Білозір і та дозволила їй виконати свої хіти.

5 українських зірок, які відзначились своєю скандальністю
5 українських зірок, які відзначились своєю скандальністю

В’ячеслав Узелков

Скандальний боксер В’ячеслав Узелков став відомий для широкої аудиторії завдяки сімейній драмі. Протягом тривалого часу чоловік мав конфлікти зі своєю дружиною Мариною Боржемською. Коли жінка втомилась від психологічного насилля з боку Узелкова, прийняла рішення про розлучення. Згодом ця ситуація набрала нових обертів, адже, як заявляла Боржемська, ексчоловік переслідував її. Врешті конфлікт стих, після того, як Марина публічно пригрозила В’ячеславу судом.

Надалі, запитання від інтерв’юерів на тему колишнього шлюбу неабияк дратували боксера. Узелков розпочинав конфлікт та демонстративно йшов зі студії.

5 українських зірок, які відзначились своєю скандальністю
5 українських зірок, які відзначились своєю скандальністю

Схожі статті

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?

Виглядає молодшою за доньку! У Мережі з’явилося фото нової тещі Мурата Налчаджиоглу: це просто фурор

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію своїй новій обраниці Анастасії Фоксі. Які стосунки в бізнесмена склались із сім'єю коханої та як виглядає його новоспечена теща.