Досі заміжня 36-річна Настя Каменських вперше показала язик та волосся без знаменитих кудрів (ФОТО)

Відома українська співачка Настя Каменських вразила мережу виглядом та показала, як виглядає без своїх знаменитих кучерів. Якою може бути виконавиця?

Відома українська співачка Настя Каменських завжди вважалася Леді на найпривабливішою виконавицею у вітчизняній індустрії музики та телебачення. Цьому посприяли не тільки зовнішні дані артистки, але і харизма. Вже пізніше стало відомо, що на становлення особистості зірки вплинула італійська культура, адже вона багато років проживала в Італії.

Настя Каменських показала, як виглядає з прямим волоссям

Де і з ким насправді живе Каменських – у мережі з'явилися цікаві подробиці
Настя Каменських показала, як виглядає з прямим волоссям

Якщо придивитися, то Настя Каменських дуже схожа саме на італійку. Неважливо, яка в неї вага, чи є якісь проблеми, з якими зіштовхуються більшість жінок, — вона завжди користується шаленою популярністю.

Але судячи з усього, справа зовсім не у волоссі, як можна було-б подумати. Нещодавно артистка показала, як виглядає з прямою шевелюрою, і виявилося, що аніскільки не програє своєму зручному образу.

Також нещодавно артистка показала себе в іншому амплуа. Вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр, на якому показала свій язик.

Настя Каменських показала, як виглядає з прямим волоссям. Скріншот особистої сторінки зірки

Для відео артистка обрала вільні джинси, а також легку білу кофту, яка підкреслила її фігуру.

Нагадуємо, що останнім часом навколо Настя Каменських та Потапа ходять чутки щодо їхнього розлучення. Здебільшого вони з’являються через те, що артисти постійно знаходяться в розлуці. Що насправді між ним відбувається досі залишається загадкою, але обидва наполягають на тому, що все в порядку, і вони залишаються разом.

Так само з’являлися дані про нібито новий роман Олексія з кращою подругою Насті Каменських Анною Андрійчук. Однак, усі троє не реагують на дані плітки та не коментують цю інформацію.

Настя Каменських тим часом здебільшого знаходиться за кордоном та підкорює іспаномовну аудиторію. Зокрема, її останній кліп викликав шквал критики зі сторони українців.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.