“Рожеві паєтки та дорога фірмова перука”: Тіна Кароль показала сукню на тонких бретелях – схожа на весільну

Знаменита українська виконавиця Тіна Кароль більше 15 років є символом жіночності та краси. І образи постійно намагаються повторити, а походи в світ стають темою для обговорень.

Тим не менш, Тіна Кароль зустрічається абсолютно з такими ж самими викликами, як і інші жінки. Зокрема, бували часи, коли вона набрала вагу або підбирала собі невдалий макіяж. Хоча артисти здебільшого підходять приглушені кольори та пастельні тонна, вона часто віддає перевагу яскравим речам.

І все ж таки найкраще її образи влучають ніжність, чистоту, легкість та природність.

Тіна Кароль показала розкішний образ у рожевій сукні з бретелями

Як виглядає 39-річна Кароль у себе в соцмережах та на фото у чужому телефоні
Тіна Кароль показала розкішний образ у рожевій сукні з бретелями

Як, наприклад, нещодавно співачка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже фотографію, на якій показала новий образ з рожевою сукнею на бретельках.

Наряд був виконаний з використанням блискучих поеток, що додавало йому сяйва та до чорного антуражу. На голові у артистки звичайне укладання з легкими локонами, а на обличчі ледь помітний макіяж з акцентом на губи.

Тіна Кароль показала розкішний образ у рожевій сукні з бретелями

На кадрі Тіна Кароль постала у сором’язливі позі, збираючи руками складки сукні. Таким чином вона стала виглядати ще гармонійнішою на знімку.

Нагадуємо, що днями Дан Балан вперше за 3 роки зробив гучну заяву на рахунок його стосунків з Тіною Кароль. Зірка заявив, що його нічого не пов’язує зі співачкою, а фанати, які вірять у його стосунки з артисткою обманюють себе і не дають спокою його сім’ї, яка страждає через цю увагу.

Чоловік публічно попросив залишити його родину та не культивувати брехливі новини. На тлі цієї заяви співачка випустила нову пісню, знову обертаючи скандал на свою користь та використовуючи його у якості піару.

Публіка відреагувала на заяву дана Балана по-різному, але здебільшого його підтримала. Як ніяк, ще 3 роки тому продюсер Володимир Завадюк розповів, що ідея флірту між Даном Баланом та Тіною Кароль належала йому і мала на меті збільшення обсягів переглядів на каналі.

Схожі статті

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?

Виглядає молодшою за доньку! У Мережі з’явилося фото нової тещі Мурата Налчаджиоглу: це просто фурор

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію своїй новій обраниці Анастасії Фоксі. Які стосунки в бізнесмена склались із сім'єю коханої та як виглядає його новоспечена теща.