Не пішов стопами батька: як насправді виглядає єдиний син Михайла Поплавського, який ледь вижив в аварії

Про любов Михайла Поплавського до свого єдиного сина Олександра знає вся країна, і недарма, адже родина пройшла через дуже складні речі. Як зараз виглядає чоловік?

Так, 20 років тому Олександр, будучи молодою та ще не досвідченою людиною потрапив у ДТП під час поїздки в Одесу. Разом з ним було ще декілька юнаків, але Олександру не дуже пощастило.

Чоловік отримав важкі травми, які привели його до реанімації Одеської лікарні. Коли Михайло Поплавський почув про цю новину, він підняв на вуха усю країну, шукав найкращих лікарів, і все заради того, щоб його син вижив. Адже шанси втратити спадкоємця у співака були дуже великі.

Михайло Поплавський показав, як зараз виглядає його єдиний син

Михайло Поплавський приставив охоронця до палати сина
Михайло Поплавський показав, як зараз виглядає його єдиний син

Вже незабаром біля дверей палати з’явилася охорона, а Михайло таки досяг своєї мети і знайшов хірурга, який не просто врятував життя хлопцю, а повернув його до повноцінного існування.

Михайло Поплавський потім дякував йому публічно, наголошуючи на тому, що хірург зробив дивовижні речі. Зараз у Михайла Поплавського є і невістка, і онук. Сам син виконавця не любить світитися на публіці і уникає журналістів.

На відміну від свого батька, який обожнює піар та постійно слідкує, щоб про нього писали, Олександр доволі закрита людина.І все ж таки нещодавно виконавець оприлюднив свіже фото з сином, на якому показав, як зараз виглядає чоловік.

Михайло Поплавський показав, як зараз виглядає його єдиний син

Олександр обирає простий стиль одягу, має звичайну чоловічу зачіску, і в цілому дуже схожий на свого батька зовнішньо, хоча за характером вони абсолютно різні.

Примітно, що дружина Олександра намагалася побудувати музичну кар’єру в Україні, і Михайло Поплавський говорив про те, що в цьому питанні абсолютно їй не допомагає, і зв’язки для неї не налагоджує. Хіба що може дати пораду. Однак, після 24 лютого дівчина припинила просуватися в шоу-бізнесі, і про неї усі забули.

А от онук виконавця продовжує з’являтися в його кліпах і на даний момент є ледь не головним героєм останніх відеоробот.

Схожі статті

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?