Море квітів: суддя МастерШеф Ярославський показав, для кого усі його розкішні букети, і це не Мартиновська

Відомий український шеф-кухар Володимир Ярославський потішив мережу неймовірними кадрами, які зробив у себе вдома. Для кого ж усі ці букети?

Останні 5 років глядачі активно підозрювали Володимира Ярославського та Ольгу Мартиновську у романі. Для цього було безліч причин. Здебільшого здавалося, що такої міцної та ніжної дружби між чоловіком та жінкою без романтичного підґрунтя бути не може.

Власне, і самі і зірки активно підігрувати публіці. Вони то фліртували на камеру, то публікували на особистих сторінках в соціальній мережі Instagram спільні кадри, на яких здавалися дуже близькими.

Володимир Ярославський показав велику кількість букетів, які має вдома

Ольга Мартиновська розповіла про свої стосунки з суддями МастерШеф
Володимир Ярославський показав велику кількість букетів, які має вдома

За офіційними версіями, обидва усі ці роки були абсолютно вільними. Це також здавалося дуже підозрілим, зважаючи на їхню успішність.

Втім, Мартиновстеп днями зізналася, що в її житті з’явилася кохана людина, і це не Володимир. Зірка зійшлася з відомим ресторатором, і активно розповідає в інтерв’ю про те, наскільки щасливою почувається. Тим часом її колега не видає смутку жодним чином, а тому цілком логічно, що він просто радий за свою подругу.

Володимир продовжує займатися своїми проектами та бізнесом, а також тішить підписників приємним контентом. Наприклад, нещодавно він опублікував відео, на якому показав, яка неймовірна кількість букетів в нього знаходиться дома, і все це лише для нього.

Володимир Ярославський показав велику кількість букетів, які має вдома. Скріншоти особистої сторінки зірки

Нагадуємо, що раніше Ольга розповідала про те, як Ярославському вдалося посприяти руйнуванню її шлюбу. Виявляється, вони познайомилися раніше, ніж почали співпрацювати.

Так, кулінар, як запрошений професіонал розкритикував роботу колишнього чоловіка Ольги, через що у того почалися проблеми на роботі. Вони ж в свою чергу повпливали на якість стосунків з дружиною, що врешті-решт вилилося у розлучення. Хоча зараз зірка неодноразово говорила, що насправді врятувати ці стосунки було дуже просто, але жоден з них не захотів цього робити.

Схожі статті

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?

Виглядає молодшою за доньку! У Мережі з’явилося фото нової тещі Мурата Налчаджиоглу: це просто фурор

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію своїй новій обраниці Анастасії Фоксі. Які стосунки в бізнесмена склались із сім'єю коханої та як виглядає його новоспечена теща.