Заміжня за Борисюком, але за спиною стоїть саме колишній чоловік: Сумська здивувала правдою про свою сім’ю

Популярна українська акторка Ольга В'ячеславівна Сумська опублікувала свіже фото, на якому постала поміж двох найважливіших чоловіків у своєму житті.

Перший шлюб Ольги В’ячеславівни Сумської важко назвати щасливим. Зірка на той момент пов’язала своє життя з чоловіком, який був набагато старший за неї. І хоча їх пов’язувало багато чого спільного, вони не змогли побудувати гармонійну цілісну сім’ю.

Євген Паперний мав багато поганих звичок. Вони руйнували родину з середини. Так само Ольга В’ячеславівна доволі легко пішла на адюльтер, коли познайомилася з Віталієм Борисюком. Дійшло до того, що уся трупа знала про роман молодих акторів, незабаром дізнався і Євген.

Коли Ольга розповіла чоловіку правду, він не стримав себе, що призвело до наступного: Сумська зібрала валізи, забрала дочку та переїхала до Віталія, який не мав навіть власної квартири, і жив у батьків.

Ольга Сумська показала спільне фото з колишнім і нинішнім чоловіками

Тим не менш, їм вдалося стати парою навіки. Навіть зараз вони разом, хоча у минулому були сварки, конфлікти і навіть скандали.

Дороги Євгена та Ольги розійшлися надовго. Чоловік навіть не спілкувався зі своєю рідною дочкою Антоніною, яка виховувалася іншим чоловіком. Паперний навіть не приховував того факту, що не цікавився життям спадкоємиці, але Ольгу в своє життя згодом повернув. Коли у зіркової пари була криза і вони не виступали на сцені, Паперний запросив їх до свого театру.

Вже багато років Сумська, Борисюк та Паперний виступають на одній сцені, і часто це тріо мають головні ролі.

Ольга Сумська показала спільне фото з колишнім і нинішнім чоловіками

Судячи з усього, за кулісами в них також все добре, адже нещодавно Ольга В’ячеславівна оприлюднила спільне фото, на якому видно, як Євген стоїть в неї за спиною, і навіть тримає її руку. У той самий час як Борисюк знаходиться з іншої сторони, подалі від дружини.

Кадр був зроблений в Кропивницькому, вочевидь у ході гастрольного туру. На знімок потрапили також інші молоді люди. А от молодшої дочки Сумської помітно не було, хоча вона на даний момент гастролює разом з батьками.

Схожі статті

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?

Виглядає молодшою за доньку! У Мережі з’явилося фото нової тещі Мурата Налчаджиоглу: це просто фурор

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію своїй новій обраниці Анастасії Фоксі. Які стосунки в бізнесмена склались із сім'єю коханої та як виглядає його новоспечена теща.

Ведуча ТСН Наталія Островська не змогла приховати свою неприємність: “Випало майже все волосся”

Відома українська телеведуча Наталія Островська вийшла на зв'язок та розповіла про неприємну ситуацію, яка з нею сталася вночі. Що ж відбувається?