Екс-суддя “Україна має талант” Слава Фролова показала, як змінилася: волосся каштанове і без косметики

Знаменита українська телеведуча та радіо ведуча Слава Фролова не працює в шоу-бізнесі вже багато років, але публіка не тільки її пам'ятає, але й неймовірно за нею сумує.

Слава завжди полонила серця публіки своєю не посередністю, щирістю та простотою в усьому. Коли про неї говорили публічно, то завжди відмічали, що в ній відчувається дух Одеси.

Сама Фролова завжди дотримувалася золотої середини у спілкуванні з іншими. Ніколи вона не була зверхньою, але так само не дозволяла собі панібратства. А вже пізніше публіка дізналася, що і від слави вона вирішила відмовитися.

Екс-суддя Україна має талант Слава Фролова показала, як виглядає зараз

Фролова взялася присвячувати своє життя добрим справам, альтруїзму підтримці тим, кому ця підтримка дійсно потрібна, і перш за все найменшим. Звичайно, її ім’я продовжила з’являтися в пресі, адже слова активно займалася проєктами, які мали велику потребу у розголошенні.

І хоча раніше вона не була надто активною соціальних мережах, зараз все більше виходить на зв’язок. Зовнішньо вона також сильно змінилася.

Слава Фролова показала, як виглядає зараз

Так, зараз у Фролової каштановий колір волосся, а сама вона майже не з’являється у своєму блозі з косметикою на обличчі, віддаючи перевагу натуральності.

Нагадуємо, що раніше зірка давала ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше розповіла про те, що в неї померла дитина через захворювання серця. Після цього зірка прийняла рішення активно говорити про це в публічному просторі, адже багато хто не знає про те, що малюки йдуть життя не тільки через діагноз, але і через неможливість допомогти їм, так як відсутні обладнання та протоколи.

Так само Слава розповіла своїм дітям про те, що в них міг бути ще один член родини. Так само різноманітні проекти, в яких бере участь Слава у тому числі направлені на інформування публіки на рахунок того, які захворювання щодня забирають життя маленьких дітей, які ще не встигли побачити світ.

Після 24 лютого Фролова також активно підтримувала Україну та проводила різноманітні інформаційні кампанії на цей рахунок.

Схожі статті

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?

Виглядає молодшою за доньку! У Мережі з’явилося фото нової тещі Мурата Налчаджиоглу: це просто фурор

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію своїй новій обраниці Анастасії Фоксі. Які стосунки в бізнесмена склались із сім'єю коханої та як виглядає його новоспечена теща.