Дружина Віталія Козловського показала ще одного його сина, який вже виріс і малює динозаврів малому (ФОТО)

Юлія Бакуменко, відома як дружина Віталія Козловського показала, як виглядає ще один син співака: хлопчику 9 років та вже доглядає за малим Оскаром.

Дружина знаменитого українського співака та захисника Віталія Козловського, Юлія Бакуменко показала у своєму Instagram ще одного сина чоловіка. На зазначеній фотографії, датованої 2015 роком, зображено обкладинку журналу, на якій Віталій та хлопчик Платон.

Якби не напис Юлії, підписники могли б подумати, що це старший рідний син Віталія Козловського та Оскар не їхній первісток, але Платон, якому зараз 9 років, є старшим хрещеним сином співака.

Юлія Бакуменко підписала світлину в Instagram, вказавши, що на обкладинці Платончік ще малий, а тепер вже виріс у дорослого красеня і вміє малювати динозаврів для їхнього синочка. Незважаючи на різницю у віці, Платон і Оскар вже товаришують між собою, та схоже, що похресник допомагає глядіти за синочком Віталія та Юлії.

Дружина Віталія Козловського показала ще одного його сина. Фото з Instagram @yuliabakumenko
Дружина Віталія Козловського показала ще одного його сина. Фото з Instagram @yuliabakumenko

“Таку фотосесію зробили у 2015 з похресником Платоніком. А тепер він вже дорослий красень і малює динозаврів для нашого синочка”.

Нагадаємо, що нещодавно відомий співак Віталій Козловський разом із дружиною вперше стали батьками та у них з’явився син, якого назвали Оскар. Співак розповів про їхнє бажання мати дітей ще до початку повномасштабного вторгнення.

Дружина Віталія Козловського показала ще одного його сина. Фото з Instagram @yuliabakumenko
Дружина Віталія Козловського показала ще одного його сина. Фото з Instagram @yuliabakumenko

Він дізнався про те, що стане батьком, коли був на полігоні тривалий час. Віталій зустрів своє маленьке дитятко практично особисто, оскільки разом з дружиною пройшов партнерські пологи.

Дружина Віталія Козловського показала ще одного його сина
Дружина Віталія Козловського показала ще одного його сина

Назвати свого малюка вони вирішили Оскаром. Це рішення було усвідомлене, оскільки саме в той час, коли народився хлопчик, Україна отримала престижну статуетку кінопремії, що стало обговорюваним у всьому світі.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.