Молодша донька Брежнєвої зачарувала стильним образом на рідкісних фото: вже зовсім доросла та дуже гарна

Донька відомої української співачки поділилася новими свіжими світлинами зі своїми підписниками. Як виглядає дівчина та чи схожа на зіркову маму?

Донька відомої української співачки Віри Брежнєвої олігарха Михайла Кіпермана оприлюднила нові фото. Сара виклала знімки у своєму Instagram, чим потішила своїх підписників та шанувальників зіркової мами.

Неозброєним оком видно, що фото зроблені професіоналами. Для фотосесії дівчина обрала елегантний й образ, що зазвичай не властивий підліткам. Дійсно, блогерка виглядає значно старше своїх років. Сара одягнула світлі джинси та чорний корсет. На плечі вона накинула чорний піджак, проте, на деяких фото дівчина вирішила відмовитися від нього. Образ довершує макіяж, що підкреслює та обережна зачіска.

Віра Брежнєва показала фото своєї 14-річної донечки
Віра Брежнєва показала фото своєї 14-річної донечки

Фото зроблені в чорно-білих тонах тільки підкреслюють вроду Сари. Дівчина дійсно отримала подарунок від батьків, великі очі, пухкі губи, чарівну посмішку, гарне русяве волосся та струнку фігуру. Цього не пропустили й підписники. Вони активно коментують допис та засипають доньку Брежнєвої компліментами.

“Розкішна”, “Неймовірна”, “Гарніших дівчат, я ще не бачила”, “Найгарніша”, “Нереальна красота”, “Яка файна дівчина”, – написали під дописом.

Віра Брежнєва показала фото своєї 14-річної донечки
Віра Брежнєва показала фото своєї 14-річної донечки

Нагадаємо, Віра та Михайло перебували у шлюбі 6 років. За цей час на світ з’явилася чудова донечка. Проте, вона не змогла укріпити зв’язок батьків та зрештою пара розлучилася. Про причини вони не повідомляли, але мережею ширяться чутки, що Віра покинула чоловіка заради Констянтина Меладзе. Попри те, що шлюб зірки уклала тільки за три роки після розлучення, шанувальники підозрюють, що їх зв’язок почався набагато раніше. Наразі, Сара живе на дві країни – у Швейцарії та Італії. У такому юному віці, дівчина вже має власний бізнес – студію дизайну інтер’єру.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.