У червоній куртці, мікроспідниці та у компанії близьких: Надя Дорофєєва святкує свій 34-й день народження

Для допису, присвячений дню свого народження, зірка обрала яскравий образ з останнього кліпу. Вона запевнила, що після 30-ті життя тільки починається.

Сьогодні, 21 квітня, популярна українська виконавиця відзначає своє 34-річчя. З нагоди свята, Надя Дорофєєва опублікувала новий допис у своєму Instagram.

Для фото, що прикріплені до нового поста, жінка обрала яскравий образ зі свого останнього кліпу. До речі, стрім з Лебігою, на якому вони презентували спільний трек назбирав понад 6 мільйонів гривень, які направили на потреби Азову та постраждалим від російської атаки у Чернігову 17 квітня. Вона одягнута у шкіряний костюм червоного кольору з короткої куртки та мікроспідниці. Образ завершила шикарною зачіскою у стилі 90-х.

Надя Дорофєєва святкує свій 34-й день народження
Надя Дорофєєва святкує свій 34-й день народження

Зірка розповіла, що у дитинстві вважала людей віком 30+ старими, але зараз її думка кардинально змінилася. За переконаннями Наді, життя тільки починається. Вона зрозуміла, що це найкращий період, адже вона позбулася переконань, що мусить подобатися всім та прийняла себе такою, якою вона є.

Під дописом вже назбиралося чимало привітань від зіркових колег. Окрім підписників, жінку привітали Єфросиніна, Нікітюк, Саніна, Альона Альона та багато інших. А ось колишній чоловік Володимир Дантес, поки мовчить.

“Надь, є доказова база, що навіть після 40 не вмирають!! Обожнюю тебе, моя Додоша! Захоплююсь і відчуваю, що все тільки в тебе починається”, “З Днем Народження! І не плач більше”, – написали знаменитості під постом.

Крім того, офіційний чоловік Дорофєєвої, Міша Кацурін показав, як почався день іменинниці. Чоловік виклав фото, на якому Надя ніжиться у ліжку в компанії двох його дітей. Поруч з іменинницею стоять два гарні букети, одна композиція зроблена з сухоцвітів, а інша разюче відрізняється – це шикарна композиція у салатових тонах.

Надя Дорофєєва святкує свій 34-й день народження
Надя Дорофєєва святкує свій 34-й день народження

Схожі статті

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв припав не до Нелі Шовкопляс і збентежився від почуттів: “Прекрасна”

Знаменитий український телеведучий Єгор Гордєєв опинився в обіймах прекрасної дівчини та не зміг стримати своїх емоцій, продемонструвавши їх в усій красі.

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.