Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв припав не до Нелі Шовкопляс і збентежився від почуттів: “Прекрасна”

Знаменитий український телеведучий Єгор Гордєєв опинився в обіймах прекрасної дівчини та не зміг стримати своїх емоцій, продемонструвавши їх в усій красі.

Знаменитий телеведучий Єгор Гордєєв з’являється на екранах українців кожного ранку. З ним вони зустрічають день, набираються досвіду у різних сферах, проводять свята та будні.

Ранкове шоу в Україні — це вже бренд, у якого є обличчя. Серед них і Єгор. Тому, звичайно, не дивно, щоб зустрічатися з ним мріють тисячі жінок. У свою чергу шоумен одразу ж полишив їх такої надії. За його словами, він не зацікавлений у серйозних стосунках, адже занадто зайнятий.

Мовляв, завантаженість настільки велика, що він взагалі не буває вдома: чоловік прокидається ще до світанку, а повертається пізно вночі.

Єгор Гордєєв показав фото в обіймах подруги

Гордєєв показався з букетом для Шовкопляс
Єгор Гордєєв показав фото в обіймах подруги

Втім, його активно підозрювали у романі з Нелею Шовкопляс. У них виникла певна хімія, яка помітна через екрани. І хоча співведуча зірки заміжня, шоу-бізнес часом диктує інші правила, і пари створюються прямо у студіях та під час знімального процесу.

І все ж таки Єгор говорить про те, що надає перевагу коротким історіям, а про одруження навіть не нагадує. І все ж таки, його оточує велика кількість жінок, які запросто могли б полонити його серце.

Наприклад, нещодавно Гордєєв опинився в обіймах своєї чи то знайомої, чи то подруги, яка виявилася надзвичайною красунею. Так, відповідний кадр з’явився на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Єгор Гордєєв показав фото в обіймах подруги

Чи то через емоції, чи то через власний стан Єгор при цьому неймовірно почервонів. Хоча, цілком імовірно, що винувате сонце, яке останнім часом світить доволі яскраво, а ультрафіолетовий індекс досягає високих чисел.

Нагадуємо, що півроку тому Неля Шовкопляс дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше розповіла про те, що збиралися розлучатися з чоловіком, але все змінилося 2 роки тому. Вони змогли зберегти свої стосунки, і зараз активно над ними працюють.

Схожі статті