Продовжить рід Педанів: відомий ведучий показав свого підрослого спадкоємця, який вже наздоганяє батька

Знаменитий український телеведучий Олександр Педан показав, як виглядає його єдиний син Марк. Зірковий батько провів разом зі своїми дітьми безцінний час.

З Олександром Педаном публіка знайома ще за часів його юності. На телебачення він потрапив, коли тільки-но подавав надії. Не варто і казати, що підкорити серце шоумена мріяло багато дівчат.

Але врешті-решт, телеведучий як і більшість зірок знайшов своє кохання, одружився, і став батьком. Зараз він виховує двох прекрасних дітей, а також активно займається своїми власними, авторськими проєктами.

Зокрема, коли його дочка Лєра почала обирати для себе університет, Олександр настільки заглибився у цю тему, що як журналіст не міг впустити можливість, а тому створив низку контенту про учбові заклади в Україні, їхні плюси та мінусии, а також інші бенефіти, які можуть отримати майбутні студенти.

Олександр Педан показав, як виглядає його єдиний син

Тому зі старшою дочкою зірки публіка прекрасно знайома. Валерія світилася майже в усіх його відеороликах. А от син Данило зазвичай залишався поза кадром, адже поки його батько та сестра подорожували Україною в пошуках цікавого матеріалу, він ще навчався в школі.

Але нещодавно Олександр показав, як виглядає хлопець, якого він виростив. Примітно, що Марк більше схожий на матір, ніж на батька. Однак, він все ще зростає, а тому можливо його зовнішність буде трансформуватися.

На кадрах не засвітилася дочка зірки, віддаючи на цей раз головну роль своєму брату.

Нагадуємо, що не так давно телеведучий також говорив про свою готовність усиновити дитину. Однак, Педан не може зважитися на цей крок. Як каже шоумен, йому поки що не вистачає ресурсу, зокрема часу, адже він та дружина Інна повністю зайняті роботою. Тим часом дитині з дитбудинку потрібно приділяти стільки уваги, скільки їй потрібно. Тому плани щодо усиновлення ведучому доводиться відкладати.

Тому можна сміливо зробити висновок, що зіркові батьки якщо і наважиться на поповнення в сім’ї, то на цей раз будуть розглядати можливість саме усиновлення.

Схожі статті

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.