Макіяж і укладка зробили з Наталією Сумською диво: перевтілення таке, що молодша сестра стоїть в сторонці

Знаменита українська акторка Наталія Сумська показала свій новий образ та підкорила усю мережу вродою. Як зараз виглядає знаменитість? Детальніше в статті.

Обидві сестри Сумські завжди користувалися неабиякою популярністю серед чоловіків, адже свого часу стали еталоном вроди для них. Втім, думки чоловічої аудиторії на цей рахунок завжди різнилися: комусь більше подобалася світловолоса Ольга В’ячеславівна, а комусь була до вподоби брюнетка Наталія.

Часи ідуть, але Наталія та Ольга досі залишаються легендами. В них вже виросли власні дочки, і у цьому питанні їм не вдалося переплюнути своїх мам.

Наталія Сумська показала, як виглядає з макіяжем та укладанням

Втім, сестер досі порівнюють між собою, і придивляються, кому вдається краще зберігати свою молодість, красу, а також енергетику.

Ольга В’ячеславівна зазвичай постійно виходить на зв’язок з мінімальним макіяжем, а також зачіскою на голові. Наталія Сумська має більш аскетичний образ життя, а тому наводить красу лише на свята чи спеціальні події. І тим не менш, кожного разу це великий подарунок для фанатів.

Наталія Сумська в стильних легінсах і жовтій блузі перевершила сестру
Наталія Сумська показала, як виглядає з макіяжем та укладанням

Примітно, що обидві активно грають у театрах, а тому їм доводиться наносити щільний шар гриму постійно. Це могло зіграти свою роль та вплинути на небажання Наталії постійно наносити макіяж.

Варто відзначити, що і Ольга все частіше береться знімати себе абсолютно без косметики, але це нове явище в її кар’єрі.

І все ж таки, коли Наталія вирішує навести красу, то одразу ж пере втілюється в елегантну даму з вишуканим смаком. Як правило Наталія використовує темні кольори для того, щоб підкреслити свої губи та очі, збирає волосся заду, надягає доволі масивні сережки та каблучки.

А от сукні чи костюми вона завжди підбирає закритого типу та вільного розміру, щоб не обтяжувати свою фігуру та постати у такому собі розслабленому образі. Варто відмітити, що Наталія Сумська обожнює костюми-двійки на відміну від своєї сестри, яка не одягає їх майже ніколи.

Схожі статті

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв припав не до Нелі Шовкопляс і збентежився від почуттів: “Прекрасна”

Знаменитий український телеведучий Єгор Гордєєв опинився в обіймах прекрасної дівчини та не зміг стримати своїх емоцій, продемонструвавши їх в усій красі.

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.