Зірка “Дизель шоу” Яна Глущенко ошелешила змінами у зовнішності: одразу 3 зони разюче збільшились в об’ємах

Знаменита українська акторка та гумористка Яна Глущенко підкорила мережу новим перевтіленням. Для вдалого виступу зірка збільшила собі одразу 3 зони на тілі.

У почутті гумору українцям важко знайти конкурентів. Наші люди полюбляють як тонкі жарти, так можуть посміятися із доволі примітивних речей. Мабуть саме тому найпопулярніші програми в Україні — це програми гумористичного характеру.

І цікаво, що абсолютно всі зірки, навіть які не мають жодного відношення до гумору намагаються долучитися до подібних проєктів. Деякі шоу вже давно вжили себе, деякі навпаки продовжують розвиватися та тішити українців, а також піднімати настрій, особливо в такі непрості часи.

Зірка “Дизель шоу” Яна Глущенко ошелешила змінами у зовнішності

Як прийшли до успіху актори Дизель шоу?
Зірка “Дизель шоу” Яна Глущенко ошелешила змінами у зовнішності

Для того, щоб досягти абсолютного успіху у гуморі, варто не тільки звертати увагу на харизму актора, а також його вміння жити в моменті, не менш важливо, чи достатньо він сміливий, щоб змінюватися зовнішнє.

Я на Глущенка не тільки відрізняється сміливістю цьому питанні, але й ентузіазмом. Нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому показала, як заради номеру збільшила собі не тільки губи, але й декольте та стегна.

Для того, щоб публіка могла якомога краще оцінити її зовнішні зміни, Яна по крутилася та показала себе з різних ракурсів. На тлі стояв її колега, який також оцінив перевтілення.

Яна Глущенко показала, як змінилася заради карʼєри. Скріншоти особистої сторінки зірки

Для досягнення кращого ефекту на голові у акторки з’явилися кучері, а образ вона доповнила леопардового блузкою та велюровими штанами.

І звичайно, не обійшлося без підборів, адже без них цей образ не був би цілісним. Саме за це Яну Глущенко і любить аудиторія: за можливість виконати будь-яку роль, яка їй доступна, вміння грати з публікою, а також насолоджуватися ролями, які їй дістаються.

Нагадуємо, що 3 роки тому Дизель шоу потрапили у гучний скандал через продаж програми до російської федерації.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?