Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

І, звичайно, вона також використовує можливість розповісти публіці про те, через що вона проходить, будучи зірковою особистістю. Як правило, метою такого контенту є показати, що знаменитості проживають ті самі проблеми і погані дні. Що в цілому робить їхнє існування абсолютно ідентичним життю їхніх шанувальників.

Катя Осадча показала, як виглядає під час хвороби

Катерина Осадча показала свою маму-красуню
Катя Осадча показала, як виглядає під час хвороби

Примітно, що шанувальники вже давно звикли до того, якою Катерина буває на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Вона легко публікує кадри, на яких постає повністю без макіяжу, спітнілою під час занять спортом, або ж хворою у холодні зимові дні.

І так само нещодавно зірка знову вийшла на зв’язок та повідомила, що зникла саме через погане самопочуття. Зірка не тільки показала, як виглядає у подібному стані, але я розповіла про свої відчуття, які з радістю б обміняла на 5 зайвих кілограмів.

Також Катерина зізналася, що за цей час схудла, а почувається ганчіркою.

Катя Осадча показала, як виглядає під час хвороби. Скріншоти особистої сторінки зірки

Варто відзначити, що при цьому Катерина залишається матір’ю двох маленьких дітей, які потребують її уваги та турботи. Звісно, у цьому плані зірковість їй приносить великий подарунок, адже Катерина може собі дозволити найняти няню, і безумовно має персонал, який допомагає їй слідкувати за господарством.

Тим паче, Юрій Горбунов також завжди поруч, і телеведучий неодноразово демонстрував, наскільки він турботливий та уважний батько, що звісно полегшує у цьому питанні непрості обов’язки зіркової мами.

Однак, що саме стало причиною занедужання Катерина не розповіла. Зірка лише обмежилася заявою про те, що хворіють навіть залізні люди, які усіх вражають своєю силою та наполегливістю. Зважаючи на зайнятість телеведучої, цілком імовірно, що вона перебуває у постельному режимі саме через перевтому.

Схожі статті