Два брати, але несхожі в усьому, хоча обидва красені: які вони – сини Анатолія Хостікоєва від різних жінок

Колись знаменитий актор Анатолій Хостікоєв був мрією своїх співвітчизниць. Гучні ролі дали йому можливість стати не тільки успішним актором, але й першим красенем в Україні.

Тому зовсім не дивно, що обидва його сини пішли по стопах батька, адже хороший приклад також може бути заразним.

Анатолій Хостікоєв не часто дає інтерв’ю, а якщо дає, то лише на рахунок театру, творчості його професії та поглядів на мистецтво. Розпитати в нього щось особисте – задача, яку неможливо виконати.

Його теперішня дружина Наталія Сумська у цьому питанні більш говірка, але це лише в порівнянні зі своїм чоловіком, адже насправді також веде дуже закритий образ життя і не поспішає ділитися своїми секретами.

Можливо це продиктовано тим, що абсолютно усі в сім’ї актора публічні люди.

Які вони – сини Анатолія Хостікоєва від різних жінок

Які вони – сини Анатолія Хостікоєва від різних жінок

Так, у попередньому шлюбі з акторкою в нього народився син Григорій, якого публіка вперше побачила на екранах у нульових. Хлопець одразу зачарував дівчат своїми синіми очами та глибоким поглядом. І звичайно, аудиторія здебільшого знала, звідки він цьому навчився.

Анатолій Хостікоєв показав свого старшого сина Григорія

А от з Наталією Сумською у Анатолія народився син В’ячеслав, який набагато молодший за свого рідного брата. В’ячеслав успадкував вроду своєї матері, яка колись вважалася ледь не першою красунею в усіх театрах країни.

Грають матір та сина: Ольга Сумська розповіла про роботу з Хостікоєвим
Які вони – сини Анатолія Хостікоєва від різних жінок

Хлопець активно грає у виставах, бере участь у зйомках найрізноманітніших фільмів,, а також часто дублює іноземні фільми.

Цікаво, що Григорій та В’ячеслав ніколи не розповідали, як між ними складається спілкування. Для В’ячеслава — це не в новинку мати братів та сестер від інших шлюбів батьків, адже окрім Григорія в нього також є сестра Дарина Мамай, яка народилася у шлюбі Наталії з кінооператором Ігорем Мамаєм.

Але також не варто забувати, що брати виходять конкурентами у сфері своєї діяльності, адже можуть презентувати на однакові ролі у виставах та кіно.

Схожі статті

“Мама – це кавоварка та мультиварка”: 33-річна Світлана Тарабарова розпестила дітей, а тепер пожинає плоди

Відома українська співака Світлана Тарабарова досягла успіху не тільки в кар'єрі. Вона також є багатодітною мамою. Її старші донечка та синочок розповіли, що думають про материнство.