Коханий Ані Лорак підтримав її після вчинку Філіпа Кіркорова: Ісаак Віджраку допомагає відійти від зради

Коханий Ані Лорак підтримав її після вчинку Філіпа Кіркорова. Іспанський бойфренд співачки Ісаак Віджраку допомагає відійти від зради кращого друга.

Так, зараз шанувальники Ані Лорак активно обговорюють той факт, що її кращий друг Філіп Бедросович, з яким вона свого часу а зблизилася на Євробаченні, не віддав їй перемогу в шоу, і поставив її у незручне становище.

Артистка впевнена йшла до тріумфу, але, як з’ясувалося, найголовнішим ворогом на цьому шляху для неї був її товариш. Однак, все не так погано, як може здаватися шанувальникам, адже у Кароліни з’явилася потужна підтримка у вигляді Ісаака.

Ісаак Віджраку публічно підтримав Ані Лорак після останнього скандалу

Філіп Кіркоров та Ані Лорак
Ісаак Віджраку публічно підтримав Ані Лорак після останнього скандалу

Так, мова йде про бойфренда артистки, з яким вона зійшлася рік тому. За цей час чоловік неодноразово встиг засвітитися в українську мовному інформаційному просторі. Особливо за свою підтримку співачки у питаннях, що стосуються її Батьківщини. Зокрема, Богдан Беспалов повідомляв, що розмовляв з Ісааком особисто, і той засудив співвітчизників Ані Лорак за ставлення до неї.

Зараз вже коханий вирішив підтримати Кароліну після її провалу на шоу.

“Ти просто найкраща”, – написав Ісаак Віджраку в коментарі до посади артистки.

У момент голосування у фіналі, коли судді обирали трійку переможців, багато хто звернув увагу на те, що Лорак похитується і, здається, ось-ось втратить свідомість. Артистка навіть зробила кілька кроків у бік виходу зі сцени, але потім все ж таки змогла зібратися з силами і залишитися.

Після закінчення зйомок Кароліна Куек зізналася, що їй справді стало погано.

“Так, я трохи втомилася. Тим більше було два номери, довелося складно. Хочеться сказати – я просто дівчинка, маленька. Місцями було незручно, у мене паморочилося в голові — дихати нічим, ти скований, на тебе тиснуть ці кілограми, ти повинен щось співати, а я не бачу навіть кантик сцени”

Судячи з усього, Лорак поділилася своєю думкою на рахунок маленької дівчинки не просто так, адже її небажання приймати якесь рішення глядачі помітили вже давно.

Схожі статті