Під час розлучення з Дзідзьо промовчала про головне: що приховує колишня дружина співака?

Під час процесу завершення шлюбу з Дзідзьо Славія промовчала про головне. Що насправді приховує колишня дружина співака? Співачка не змогла залишити все в минулому.

Мало хто здогадувався, що коїлося у стосунках Ярослави та Михайла, поки вони були одруженими. Ніхто з них не давав відвертих інтерв’ю, ніхто з них навіть не натякав що було між ними насправді, поки їхня родина ззовні виглядала щасливою.

Лише пізніше Ярослава наважилася розповісти власну версію подій. Вона зізналася і про те, що була змушена відкласти свою мрію через шлюб з Дзідзьо, і про те, що хотіла дітей, і про розчарування через Цибульську.

Колишня дружина Дзідзьо прокоментувала новину про її зради в шлюбі

Колишня дружина Дзідзьо розповіла, якою була до того, як екс-чоловік зачинив її вдома
Колишня дружина Дзідзьо прокоментувала новину про її зради в шлюбі

Михайло не оцінив вчинку Ярослави. Між ними розгорівся серйозний конфлікт. Дійшло навіть до публічної перебранки.

Але коли настав час офіційного розлучення через суд, все сталося навпроти швидко. В них не було ніяких майнових суперечок і дане питання вдалося закрити одразу.

Але тільки-но завершилася ця історія, розпочалася абсолютно інша. Журналіст, з яким Ярослава тісно співпрацювала увесь той час, Ростислав Калацинський, заговорив про зраду виконавиці.

Так, раптом на його каналі з’явилося відео, в якому він розповідає, що дізнався, нібито Ярослава останні декілька років не надто воліла займатися співочою кар’єрою, і проміняла її на акторські курси. Мало того, на цих курсах вона нібито познайомилася з чоловіком, з яким в неї зародився роман.

Ярослава одразу ж відреагувала на даний ролик і у коментарях до нього виразила своє розчарування вчинком журналіста. М’яко кажучи, Ростислав та Ярослава посварилися. Але нічого про інтрижку чи роман Славія своїй публіці розповідати настала. Так само, Михайло утримався від будь-яких зізнань чи коментарів.

Відомо, що невдовзі після розлучення співачка вже налагодила особисте життя, і не була самотньою, але з ким вона зустрічалася досі незрозуміло. Артистка на цей рахунок ніякими подробицями не ділиться.

Схожі статті

42-річна Віра Брежнєва закрутила роман з багатієм: не Меладзе і Кіперманом єдиними

Не так давно завершилася історія кохання Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе, а співачка вже засвітилася з іншим багатієм. І в них роман! Хто ж він?

Що відомо про дітей Андрія Данилка? Їх не бачили фанати, але бачили сусіди – двоє хлопчиків

Відомий український артист Андрій Данилко ніколи не ділився успіхами в сімейній сфері. Чи насправді чоловікові не щастить, або він просто приховує деталі?

Тоня Матвієнко відреагувала на чутки про роман на стороні з відомим співаком: “Ми разом”

Тоня Матвієнко розповіла, що думає про чутки на рахунок свого роману з іншим відомим виконавцем. Чоловік Арсен Мірзоян ситуацію не коментує.

Куди зникла Софія Ротару? В Україні з’являється тільки біля могили чоловіка 2 рази на рік

Куди насправді поділася легенда української естради Софія Ротару і чи дійсно вона давно виїхала за кордон? Усі відповіді лежать на поверхні.