“Вдають, що все добре”: Потап і Настя більше не разом – і це не про гурт. Невже розлучились?

Потап і Настя Каменських живуть на дві країни і не разом, тож часто їм приписують розлучення, адже подружжя публікує лише старі фото і давно не з'являлося на публіці разом. Як все насправді?

В українському шоу-бізнесі вже досить давно розгорілася ситуація навколо відомої співачки Насті Каменських та репера Потапа, які нібито вже розлучилися. Хоч і такі чутки ходили ще давно, але вони знову стали актуальними через нещодавню публікацію артистки.

Нещодавно Каменських поділилася романтичним знімком із чоловіком у своєму Instagram, де викладає дописи зазвичай іспанською мовою. У підписі до фотографії вона натякнула на те, що їхні стосунки все ще тривають, підкресливши, що Потап є для неї опорою та підтримкою в житті.

Потап і Настя Каменських натякнули на своє розлучення
Потап і Настя Каменських натякнули на своє розлучення

Журналістка Наталія Тур висловила свою точку зору щодо цього допису, припустивши, що пара, насправді, могла розлучитися. Вона зазначила, що знімок, який опублікувала Настя, був зроблений давно, але співачка видала її як нову. За її словами, артистка й Потап давно не зустрічалися, і в них немає нових фотографій, через що співачка публікує старі, намагаючись створити враження про те, що їхні стосунки залишаються на тому ж рівні, незважаючи на “роздільне” життя.

Потап і Настя Каменських натякнули на своє розлучення
Потап і Настя Каменських натякнули на своє розлучення

Справді, подружжя тривалий час не з’являється на публіці разом, і наразі проживає в різних країнах за кордоном. Ходять чутки про можливу зраду одного з них, яка пов’язана з романом з колишньою подругою. Тобто йдеться про Потапа, який можливо зрадив з екс-дружиною Позитива та найкращою подругою Насті, Анною Андрійчук. Проте самі артисти не підтверджують і не спростовують ці заяви, що тим самим дає підстави гадати фанатам, що їхній шлюб закінчився.

Можливо артисти найближчим часом все ж таки наважаться розставити всі крапки над “і” щодо можливого розлучення та підтвердять або спростують чутки.

Схожі статті

Що приховує Віра Брежнєва: у Мережі з’явилася інформація про таємне життя співачки

Співачка Віра Брежнєва часто приїжджає до України та, як з'ясувалося, не просто так. Український блогер розкрив причину візитів співачки, яка нещодавно розлучилася зі своїм третім чоловіком.

Потап і Настя Каменських приховують своє розставання? Відома журналістка розкрила їхню таємницю

Попри те, що Настя Каменських не раз запевняла, що у родини з Потапом все добре, у шанувальників постійно з'являються нові приводи думати інакше.

Високий, стильний і молодший за Меладзе: як виглядає новий обранець Віри Брежнєвої

У Мережу злили фотографії Віри Брежнєвої з її передбачуваним чоловіком. Що відомо про нового обранця співачки? Блогер розкрив цікаві деталі, про які не заведено говорити.

Під час розлучення з Дзідзьо промовчала про головне: що приховує колишня дружина співака?

Під час процесу завершення шлюбу з Дзідзьо Славія промовчала про головне. Що насправді приховує колишня дружина співака? Співачка не змогла залишити все в минулому.

42-річна Віра Брежнєва закрутила роман з багатієм: не Меладзе і Кіперманом єдиними

Не так давно завершилася історія кохання Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе, а співачка вже засвітилася з іншим багатієм. І в них роман! Хто ж він?

Що відомо про дітей Андрія Данилка? Їх не бачили фанати, але бачили сусіди – двоє хлопчиків

Відомий український артист Андрій Данилко ніколи не ділився успіхами в сімейній сфері. Чи насправді чоловікові не щастить, або він просто приховує деталі?