Що приховує Віра Брежнєва: у Мережі з’явилася інформація про таємне життя співачки

Співачка Віра Брежнєва часто приїжджає до України та, як з'ясувалося, не просто так. Український блогер розкрив причину візитів співачки, яка нещодавно розлучилася зі своїм третім чоловіком.

Після розлучення з продюсером Костянтином Меладзе співачка Віра Брежнєва зізналася, що важко переживала розлучення з чоловіком, з яким близько 10 років була у таємних стосунках та 8 років в офіційному шлюбі. Однак незабаром почали з’являтися чутки, що артистка завела новий роман. Спочатку Брежнєва кокетувала і стверджувала, що її роман тільки з собою, потім стала натякати, що якийсь шанувальник обдаровує її квітами.

Що приховує Віра Брежнєва
Що приховує Віра Брежнєва

А днями стало відомо, що співачка закрутила роман із якимось забезпеченим та дуже впливовим у певних колах бізнесменом. Мало того, до мережі злили їхні спільні фото. Першим про любовний зв’язок Брежнєвій повідомив скандальний блогер Богдан Беспалов. Посилаючись на власні джерела, журналіст запевняє, що нібито, коли артистка приїжджає до Києва, то зупиняється у квартирі чоловіка, з яким вона з’явилася у Палаці Україна.

Як виглядає новий обранець Віри Брежнєвої Фото: bespalovmedia
Як виглядає новий обранець Віри Брежнєвої Фото: bespalovmedia

Справді, на ювілейному концерті “Океану Ельзи” Віра Брежнєва прийшла не одна, а в компанії загадкового незнайомця, який намагався не привертати уваги. Своє обличчя він ховав під чорною кепкою, але дещо розглянути вдалося. Наприклад, що чоловік набагато молодший за 61-річного Костянтина Меладзе, носить коротку стрижку та бороду. Високий зі спортивною фігурою носити стильний одяг.

Богдан Беспалов
Богдан Беспалов

Наразі Богдан Беспалов намагається з’ясувати, хто саме супроводжував Брежнєву на заході – ім’я та статус. Проте вже зараз блогер може сказати, що обранець Віри багатий і має зв’язки не лише у шоубізнесі, а й у колах політиків та бізнесменів.

Нагадаємо, що Віра Брежнєва була одружена тричі. Про першого громадянського чоловіка – спортсмена та підприємця з Дніпра, співачка намагається не згадувати. Хоча народила від нього старшу дочку.

Батько старшої дочки Віри Брежнєвої – Віталій Войтенко
Батько старшої дочки Віри Брежнєвої – Віталій Войтенко

Другий офіційний чоловік артистки був – мільярдер Михайло Кіперман, але цей шлюб тривав не довго. Після того, як чоловік став здогадуватися, що Брежнєва таємно зустрічається з Костянтином Меладзе, подав на розлучення.

Віра Брежнєва показала, як виглядає її колишній чоловік Кіперман

Схожі статті

“Вдають, що все добре”: Потап і Настя більше не разом – і це не про гурт. Невже розлучились?

Потап і Настя Каменських живуть на дві країни і не разом, тож часто їм приписують розлучення, адже подружжя публікує лише старі фото і давно не з'являлося на публіці разом. Як все насправді?

Потап і Настя Каменських приховують своє розставання? Відома журналістка розкрила їхню таємницю

Попри те, що Настя Каменських не раз запевняла, що у родини з Потапом все добре, у шанувальників постійно з'являються нові приводи думати інакше.

Високий, стильний і молодший за Меладзе: як виглядає новий обранець Віри Брежнєвої

У Мережу злили фотографії Віри Брежнєвої з її передбачуваним чоловіком. Що відомо про нового обранця співачки? Блогер розкрив цікаві деталі, про які не заведено говорити.

Під час розлучення з Дзідзьо промовчала про головне: що приховує колишня дружина співака?

Під час процесу завершення шлюбу з Дзідзьо Славія промовчала про головне. Що насправді приховує колишня дружина співака? Співачка не змогла залишити все в минулому.

42-річна Віра Брежнєва закрутила роман з багатієм: не Меладзе і Кіперманом єдиними

Не так давно завершилася історія кохання Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе, а співачка вже засвітилася з іншим багатієм. І в них роман! Хто ж він?

Що відомо про дітей Андрія Данилка? Їх не бачили фанати, але бачили сусіди – двоє хлопчиків

Відомий український артист Андрій Данилко ніколи не ділився успіхами в сімейній сфері. Чи насправді чоловікові не щастить, або він просто приховує деталі?