“Нам вистачило розуму”: сестри Завальські з дуету Алібі розповіли про сумнівні пропозиції, які отримували

Анна та Ангеліна Завальські вже давно не з'являються на екранах, але досі вся країна пам'ятає про двох неймовірних сестер, які підкорювали співвітчизників в дуеті.

Пройшло багато років, Анна та Ангеліна вже давно побудували свої сім’ї, налагодити особисте життя, неймовірно змінилися, і все ж таки публіка пам’ятає про неймовірну вродливих та талановитих жінок, які змогли підкорити естраду декількома композиціями і закріпитися на ній.

Хто ж бачив Завальських в реальному житті обов’язково підтвердить, що вони ще красивіші, ніж на екрані.

Солістки гурту “Алібі” розповіли про сумнівні пропозиції, які їм надходили

Солістки гурту “Алібі” розповіли про сумнівні пропозиції, які їм надходили

І хоча увага до них була надзвичайно, обидві залишалися в інформаційному просторі України, і не скористувалися можливостями, якими свого часу скористувалися Ані Лорак, Світлана Лобода, Макс Барских та інші.

Нещодавно Анна та Ангеліна дали на цей рахунок ексклюзивний коментар, в якому зізналися, що насправді отримували сумнівні пропозиції, але їм обидвом вистачило розуму взагалі не розглядати їх і залишатися вірними своєму продюсеру-батьку.

“Зверталися продюсери, які обіцяли нам золоті гори і світову славу. Єдиною умовою було відмовитись від роботи з татом, який на той час був нашим продюсером, та підписання контракту, який фактично зробив би нас чужою продюсерською власністю. Нам вже тоді вистачило розуму не вестись на подібні сумнівні перспективи”

Варто відзначити, що подібні пропозиції отримували майже всі талановиті українські виконавці. Ба більше, подібне переманювання артистів розпочалося і декілька років тому з новою хвилею.

Наприклад, Андрій Данилко розповідав, що попри скандал і погане ставлення до нього продюсер з Москви раптом стали проявляти до нього живий інтерес і знову на перебій пропонували свої послуги.

Але після 24 лютого більшість таких артистів потрапили у дуже неприємно ситуацію, яка покинула їхню кар’єру навіть при умові, якщо вони не підтримали Україну. Тій же Ані Лорак скасували всі концерти, а також закрили її компанію.

Схожі статті