Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.

Не так давно Альона Омаргалієва розповідала про те, як сильно змінилось їхнє життя 2 роки тому. Пара постійно знаходиться у розлуці, співачка деякий час перебувала разом з дитиною в еміграції, але потім повернулася, і зараз займається своєю сольною кар’єрою.

У новому інтерв’ю для Слави Дьоміна Альона вперше розповіла, що виявляється знову пережила втрату дитини. Артистка зізналася про третю невдалу вагітність лише зараз.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність

Олена Омаргалієва розповіла про стосунки з чоловіком Тамерланом
Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність

“Я хочу, але поки що не вдається. Я задаюсь запитанням. По-перше, я все ж таки розпочала сольну кар’єру. Це достатньо нервово і стресово. Коли я почала сольну кар’єру, а Тамік він вже зі сторони спостерігав, може там щось підказати, він вже не в грі. Можливо не час. Тому що ми ж намагалися. Я з лікарем постійно консультуюсь. Так в мене не виходить. Мені треба підготуватися. Був у мене третій вик**ень. Але я вже не знаю, з чим це пов’язано. Я захворіла. Я сильно дуже захворіла, з температурою і так далі. Скажемо так: не було хірургічних втручань. Все пройшло саме по собі, але було”

Також співачка вперше розповіла, що виявляється у них з Тамерланом далеко не все в порядку в шлюбі, і вони багато сваряться. Тим не менш, конфлікти не стають приводом для того, щоб задумуватися про розлучення.

Альона говорить про те, що вони досі кохають одне одного, а пари здебільшого наважуються на офіційне розставання саме тоді, коли їхнє кохання вмирає.

Вони ж хоча часто і не можуть досягти компромісу, але все ж таки тримаються разом саме через сильні почуття одне до одного. І ба більше, обидва хочуть стати батьками, і серйозно працюють над цим. Тому цілком імовірно, що проблеми в шлюбі можуть також бути продиктовані неможливістю реалізувати бажане.

Хоча здебільшого все ж таки співачка підозрює, що на неї дуже погано впливає стрес та хвилювання.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.