Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Відомий український ведучий Андрій Доманський свого часу був справжньою зіркою телебачення, і ледь не найбажанішим шоуменом на екрані. Однак настав період затишшя у його кар’єрі, а згодом він з’являвся лише на приватних корпоративах, за допомогою яких і заробляв.

Після 24 лютого Андрій Доманський не просто зник, а ще й видалився з соціальних мереж. Можливо це було пов’язано з його раніше про російською позицією. Йому неодноразово це ставили в провину і раніше, а 2022-го ставлення публіки, звичайно, різко погіршилося.

Богдан Беспалов розповів, куди переїхав Андрій Доманський

Андрій Доманський зізнався, що не сподобався своїй тещі
 Богдан Беспалов розповів, куди переїхав Андрій Доманський

На особистій сторінці його дружини Марини в соціальній мережі Instagram з’явилася інформація про те, що вона знаходиться в Києві. Але написати можна все що завгодно. Місцеположення її акаунту було не доступне для перегляду. Все ж таки, Андрій багатодітний батько, а тому в нього були можливості виїхати без будь-яких проблем.

Так і сталося: згодом скандальний блогер Богдан Беспалов повідомив, що виявляється Андрій Доманський давно покинув територію України і осів десь у Прибалтиці, що вельми очікувано. Яку саме країну для життя він обрав достеменно невідомо, але зважаючи на його таланти та влаштовано кар’єру, немає сумнівів, що він для себе знайшов заняття і заробіток.

Його єдина дочка від Лідія Таран Василіса тим часом переїхала до Франції. Дівчинка ніколи не розповідала про те, де нині знаходиться її батько, і так само не світилася з ним разом в Україні, під час своїх поїздок.

Тим часом мовчання Андрія доманського лише підтверджує той факт, що інформація про його втечу, імовірніше за все, відповідає дійсності. Варто відзначити, що в нього також є двоє дітей від колишньої дружини Юлії, і де вона знаходиться невідомо.

Сам Андрій і раніше не часто виходив на зв’язок, і здебільшого вів закритий образ життя.

Схожі статті