Ірина Сопонару показала, як привітала свого “особливого” нареченого-іноземця: нарешті знайшла те, що шукала

Зірка "Жіночого кварталу" актриса Ірина Сопонару незабаром вийде заміж за свого ідеального чоловіка-іноземця. Перед останніми приготуваннями до весілля, пара мала ще одну важливу подію.

Одна з найяскравіших учасниць “Жіночого кварталу” актриса Ірина Сопонару готується до дуже довгоочікуваної та важливої події у своєму житті. Незабаром має відбутися її весілля з британським підданим на ім’я Ріс. Підготовка до церемонії розпочалася за рік – вже підібрано вбрання та обручки, залишилося лише провести дві церемонії – в Україні та на батьківщині нареченого-іноземця.

Ірина Сопонару перед весіллям показала свого нареченого-іноземця
Ірина Сопонару перед весіллям показала свого нареченого-іноземця

Але, перш ніж відбудеться весілля, у пари пройшло ще одне важливе свято. Так, 2 травня коханий Ірини Сопорару Ріс відсвяткував День народження. Так склалося, що своє свято чоловік зустрів у поїзді. Ірина не могла проігнорувати це і влаштувала своєму коханому справжній романтичний сюрприз, про що відразу розповіла у “сториз” свого Instagram.

Відео було записано у купе і починалося з того, як Ріс входить у даєрі. Потім Ірина показала святковий стіл із шампанським та міні-тортом зі свічкою та реакцію Риса. Зазначимо, що це виглядало дуже мило!

Ірина Сопонару перед весіллям показала свого нареченого-іноземця
Ірина Сопонару перед весіллям показала свого нареченого-іноземця

У зв’язку з Днем народження майбутнього чоловіка, актриса також оприлюднила пост з кількома фото іменинника, а також зворушливо освідчилася йому в коханні. У коментарі Ірина наголосила, що її наречений дуже особливий, добрий і дуже розумний, а також додала, що “дуже коханий”.

“Вітаю тебе, мій однодумець, мій кіт, мій наречений”, – написала Сопонару.

Ірина Сопонару перед весіллям показала свого нареченого-іноземця
Ірина Сопонару перед весіллям показала свого нареченого-іноземця

Нагадаємо, що актриса Ірина Сопонару довго чекала на пропозицію від Ріса. Лише 2023 року чоловік зважився на серйозний крок. Тоді й почалися перші приготування до весілля. У своїх соцмережах знаменитість показувала, як вибирала сукню та туфлі від модних брендів.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.