МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

Хто покинув “МастерШеф-13” вже відомо. На цей раз цим учасником не став ніхто.

Хто покинув МастерШеф-13

Кулінарія – це професія. Отже, у ній є досить чіткі норми професійної придатності. Якщо бухгалтер має вміти рахувати, а адвокат знати закони, то робочий інструмент кухаря – це вміння відчувати смаки.

На цей раз десятка найкращих кулінарів-аматорів країни відвідала кухню, де перевіряли їхнє вміння визначати шляхом дегустації рецепт страви.

Для аматорів настала пора навчитися добре розрізняти смаки, технології, процеси, підбирати форми та кольори. А головне – що приховано від пересічного дегустатора.

Безумовно, судді також роблять помилки. Але головне вони своєчасно їх виправляють. Тож на 13-му тижні аматори працювали над власними помилками. Учасники виправляли те, із чим досі не навчилися працювати. А саме – соуси.

Примітно, що найбільше уваги отримали від глядачів Ольга та Ірина. Аудиторія раптом висловила свою недовіру і навіть антипатію до обидвох учасниць та заговорила про своє бажання більше не бачити їх на екранах. Однак, Ірина навпаки отримала симпатію від суддів, які вподобали її почуття гумору.

В цілому, так склалося, що на цей раз абсолютно ніхто не покинув шоу, але це означає, що наступні епізоди будуть набагато складнішими для багатьох учасників, адже вони покинуть проєкт групою.

Хто покинув МастерШеф-13
Хто покинув МастерШеф-13

Нагадуємо, що 2 роки тому трансляція кулінарного шоу була призупинена через події в країні. Тривалий час ефіри не відновлювалися, так як не було спонсорування програми. І все ж таки шоу відновилося, і продемонструвала свою затребуваність на українському телебаченні.

Зараз концепція програми трохи змінилася, хоча в центрі продовжують перебувати кулінарний професіоналізм та творчість. Продюсери додали до випусків повістку та актуальність, що робить шоу більш доречним у такі непрості часи.

Схожі статті