37-річна Ірина Федишин вагітна втретє і стане багатодітною матір’ю: округлий живіт співачки вже не приховати

Відома українська співачка Ірина Федишин вагітна втретє і стане багатодітною матір'ю. Зірка повідомила про своє цікаве положення через творчість.

Як відомо, Ірина Федишин у шлюбі з чоловіком та продюсером Віталієм виховувала двох прекрасних діток. Останні роки були доволі насолодками для сім’ї, і Ірина, подібно великі кількості українських жінок, також понесла втрати.

Але поруч з поганими часами завжди йдуть хороші. І нещодавно артистка змогла потішити своїх фанатів неймовірною новиною, адже зізналася, що незабаром стане матір’ю втретє.

Ірина Федишин повідомила, що стане матір’ю втретє

Ірина Федишин з чоловіком
Ірина Федишин повідомила, що стане матір’ю втретє

Новину про майбутнє поповнення в сім’ї Ірина Федишин використала для своєї творчості та репертуару, і загорнула її у композицію. Можна також сказати, що це був доволі розумний хід, який посприяв піару для артистки.

Так, 7 травня Ірина Федишин представила новий кліп на пісню “Секрет”, де і повідомила радісну новину про вагітність. Артистка заспівала про кохання та стосунки, а наприкінці розкрила таємницю про материнство.

У фіналі ролику в кадрі з’явився чоловік Федишин – продюсер Віталій Човник. Зіркова пара насолоджувалася природою, а потім вразила шанувальників зізнанням.

Ірина Федишин очікує на поповнення

Примітно, що на рахунок своєї вагітності Ірина Федишин робила деякі натяки ще декілька тижнів тому, і шанувальники вже давно підозрювали про її цікаве положення, тож для істинних поціновувачів її творчості, дана новина не стала чимось вражаючим.

В коментарях артистку вже активно вітають з майбутнім поповненням, а також можна сміливо робити висновок, що дитина з’явиться на світ дуже скоро, так як відео робота, імовірніше за все, була відзнята декілька місяців тому. Зазвичай зіркові мами йдуть на подібне, коли малюк от-от має з’явитися на світ, або взагалі вже народився.

Втім, жодних деталей пари не розкриває, тому на цей рахунок публіка та журналісти можуть поки що лише робити припущення. Так само невідомо, якої статі майбутній малюк.

Схожі статті