Після втечі з України Влад Яма зганьбився і показав свій сором публічно: це бачив навіть Коля Сєрга

Відомий український хореограф Влад Яма опублікував дивне фото біля смітника після переїзду до Сполучених Штатів Америки. Коля Сєрга відреагував на кадр.

Ще 3 роки тому Влад Яма був знаменитим українським хореографом, про якого знали абсолютно всі в країні. Але вже після 24 лютого зірка почав зникати з інформаційного простору, не надавав жодних даних про себе, не розповідав про те, як зачепили його події.

Вже через декілька тижнів фанати запідозрили, що насправді Влад втік. І мали рацію. Через 4 місяці хореограф вийшов на зв’язок та зізнався, що разом з родиною знаходиться в Сполучених Штатах Америки. Але мовляв, виїхав абсолютно легально.

Коля Сєрга прокоментував життя Влада Ями за кордоном після втечі

Влад Яма поскаржився на життя в Сполучених Штатах
Коля Сєрга прокоментував життя Влада Ями за кордоном після втечі

Поговорювали, що справи у Влада не дуже. Мовляв, він залишив будинок, і квартиру, а сам знаходився у боргах. Артист тим часом активно збирав кошти на благодійність, і нібито не скаржився. Ба більше, йому вдалося влаштуватися на роботу, і зараз він викладає хореографію в Маямі.

Інколи чоловік викладає на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фото, які провокують публіку на негативні коментарі. Але і колеги зірки інколи йдуть на цей крок і починають критикувати його.

Наприклад, нещодавно на його рахунок висловився Коля Сєрга, і згадав скандальне фото Влада біля смітника з валізою, яка свого часу наробило чимало шуму.

За словами музиканта, йому взагалі не цікаве життя Влада. Ба більше, останнє, що він бачив про хореографа – це скандальна світлина.

“Я не знаю, що він робить. Я бачив тільки якусь фотографію, де він біля смітника з валізою. Щось таке було. Я нічого про нього не знаю”

Також музикант додав, що хореограф насправді являється нецікавим для українського інформаційного простору, і він гадки немає, кому насправді він може стати кумиром. Тобто потенційної аудиторії він серед українців для хореографа не бачить.

Тим часом Влад продовжує активно спілкуватися з підписниками в мережі і має певні доходи через блог.

Схожі статті