“Буду завжди залежна від чоловіка”: 23-річна дружина Остапчука здивувала станом справ у шлюбі з ведучим

Знаменита українська блогерка Катерина Полтавська розповіла про шлюб з Володимиром Остапчуком та нюанси, які не помітні для шанувальників. Чому дівчина залежна від ведучого?

Весілля Володимира Остапчука та Катерини Полтавської відбулося всього рік тому, але за цей час багато чого змінилося.

Зокрема, публіка дізналася, як чоловік може змінитися лише через те, що вступив в інші стосунки. Телеведучий зміг налагодити взаємини з колишньою, з якою судився через дітей, бачиться з власними дітлахами, запустив нове шоу і в цілому виглядає задоволеним та щасливим.

23-річна дружина Остапчука здивувала станом справ у шлюбі з ведучим

Так само Катерина Полтавська змогла для себе знайти певну користь і стала продюсеркою та популярною блогеркою. Звичайно, мусування акаунту вимагає певної участі публіки в особистих справах блогера, тому Катерина розповідає про те, що цікавить підписників. Наприклад, нещодавно вона зізналася, чому не хоче отримувати водійські права.

Катерина Полтавська розповіла про обов’язки у шлюбі з Володимиром Остапчуком

За її словами, вона дуже не уважна, а тому не хочу сідати за кермо. Тим паче, що рух в Києві її і без того нервує, а тому рівень роздратування, якщо вона буде водійкою буде ще більшим. У цьому питанні вона повністю покладається на свого чоловіка Володимира, який возить її по справах. Також Полтавська пожартувала, що вона назавжди залежна від ведучого.

Нагадуємо, що про стосунки пари стало відомо півтора роки тому. Хоча вони і розвивалися нібито цілком таємно, підписники  постійно ловили обидвох на тому, що вони близькі.

Зокрема, не просувалися навіть те, що вони побралися. Весілля Катерина підтвердила лише через рік і назначила, щодо житла дійсно не було, адже не на часі.

Про родину продюсерки відомо мало, однак складається враження, що дівчина має заможних батьків. Тим часом колишня дружина Володимира Христина Горняк, яка з ним не так давно розлучилася вже натякнула на те, що імовірно телеведучий їй зрадив з Катериною, але Полтавська це заперечує.

Схожі статті