Не цього фанати чекали 20 років: Власова змінила професію і не приховує, хто вона тепер – “Я дозволяю собі”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова змінила професію і не приховує, хто вона тепер. Зірка зробила заяву на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Євгенія Власова вже давно не виступає на сцені та не працює активно над своїм репертуаром. Хоча нещодавно зірка потішила публіку новиною про те, що в неї вийшла нова композиція.

Але, судячи з усього, співачка вирішила поширювати мистецтво не тільки через власні твори, але й через викладацьку діяльність.

Євгенія Власова стала викладачкою по вокалу

Євгенія Власова вразила косою, яку відростила після одужання
Євгенія Власова стала викладачкою по вокалу

Днями артистка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram об’яву, в якій повідомила, що зможе стати вчителем для когось з підписників, і навчить певним прийомам.

Однак, який саме метод викладання Євгенія буде використовувати поки що невідомо. Цілком імовірно, що це будуть онлайн лекції, без її фактичної присутності.

Євгенія Власова стала викладачкою по вокалу

Нагадуємо, що тривалий час Євгенія Власова взагалі не була присутня в інформаційному просторі. Однак, за останні декілька років вона взялася розвивати свій блог і постійно оновлює контент на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Неодноразово Власова отримувала запитання стосовно її повернення до музичної кар’єри та естради, адже пройшло доволі багато часу, але шанувальники все одно її пам’ятали, любили та прослуховували її хіти. І варто відмітити, що у зірки були прекрасні шанси відновити свої позиції, зважаючи на певну ауру легендарності.

Втім, Євгенія наполягала на тому, що повертатися не планує. Тим паче, що з колишнім продюсером вона розлучилася, а потім зірка пройшла через непрості речі, які були пов’язані зі здоров’ям. Але зараз Євгенія все ближче і ближче до шоу-бізнесу, мені здається, повернення не уникнути.

Примітно, що її новий кліп зібрав масу компліментів, і дійсно ощасливив фанатів артистки. Переконатися в цьому можна навіть, просто зазирнувши у розділ коментарів під роботою.

Схожі статті