Хто колишній наречений Лесі Нікітюк: ведуча радісно готувалася до весілля, а насправді чекала пропозиції?

Хто колишній наречений Лесі Нікітюк вже давно цікавить публіку. Адже багато хто пам'ятає, як ведуча радісно готувалася до весілля. Але що ж відбувалося насправді?

Леся Нікітюк неодноразово жартувала і в своєму блозі, і на сцені про те, що нібито ніхто не хоче брати її заміж. Хоча для всіх було очевидно, що залицяльників у Нікітюк маса, але серед них немає того, хто б був милий її серцю настільки, аби вступити з ним в шлюб.

При цьому багато хто пам’ятає, що телеведуча все ж таки розповідала Катерині Осадчій про те, що нібито має вийти заміж за свого коханого. Цим коханим став її сусід, з яким вона познайомилася далеко не одразу. Але очікуваного весілля не сталося. Згодом зірка заговорила про розставання з ним. А його особистість так і не розкрила.

Богдан Беспалов розповів про колишнього нареченого Лесі Нікітюк

Леся Нікітюк вразила розкішним перевтіленням для зйомки
Богдан Беспалов розповів про колишнього нареченого Лесі Нікітюк

Приблизно півроку тому Богдан Беспалов вирішив розкрити всі карти, які нібито ховала Леся, і заявив, що вона вже багато років перебувала у романі з співробітником Нового каналу.Нібито він був чудо режисером, чи то оператором. Мовляв, саме з ним Леся збиралася побратися, але пропозицію чи то не отримала, чи то приховала від публіки.

Леся Нікітюк показала свого домашнього улюбленця Рафаеля
Богдан Беспалов розповів про колишнього нареченого Лесі Нікітюк

Мовляв, саме після 24 лютого їхні стосунки повністю зруйнувалися, так як чоловік просто втік. Леся Іванівна не пройшла повз даного сюжету та одразу ж відреагувала, спочатку підіграв що Богдану, але з плином відео, роблячи цю історію все більш безглуздою та неправдивою. Наприкінці Леся заявила, що не варто вірити усьому, що кажуть навколо.

Але особистості її обранців досі залишається таємницею для її фанатів, і звичайно з’являються версії на рахунок того, що зірка могла перебувати у взаєминах з людиною впливовою, а тому подібні секрети мали раціональне зерно.

Нагадуємо, що свого часу Ольга Фреймут закрутила роман з директором Володимиром Локотко, а за її словами службового роману не було, вони почали зустрічатися одразу після її звільнення.

Схожі статті