Сповнений почуттів Сергій Притула шалено зізнався у коханні не дружині: “Наші зустрічі такі нечасті”

Знаменитий український телеведучий Сергій Притула шалено зізнався у коханні не дружині. Хто отримав ніжні слова любові на свою адресу? Деталі в матеріалі.

Коли Сергій Притула тільки-но потрапив на телебачення, одразу ж почав підкреслювати своє походження і завжди нагадував світу про таке чудове місто як Тернопіль. Пізніше, коли телеведучий отримав статус суперзірки, він навіть допомагав своїм товаришам, з якими він родом з одного міста підкорити сферу гумору в Україні.

І чоловіки також не забували про любов до малої Батьківщини, і нагадували про неї у своїх сценках.

Сергій Притула розповів про свої почуття до рідного міста

Сергій Притула повідомив, що виїжджає з України до Торонто
Сергій Притула розповів про свої почуття до рідного міста

Зараз Сергій Притула вже не працює у розважальних шоу. Він здебільшого займається благодійністю, волонтерством, блогінгом. І хоча веселі часи роботи на Новому каналі далеко позаду, дещо ніколи не змінюється.

Наприклад, днями зірка оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з Тернополя, у дописі до якої він емоційно зізнався у почуттях до міста. І звичайно, такий жест одразу ж знайшов позитивний відгук зі сторони аудиторії.

Нагадуємо, що рік тому Сергій Притула зізнався в ексклюзивному інтерв’ю, що більше не збирається повертатися у формат розважального телебачення. Свою позицію він пояснив тим, що побачив багато чого, що не дозволить йому продовжувати насолоджуватися життям і робити вигляд, наче нічого не відбувається.

Його друг Олександр Педан також все рідше з’являється у телепередачах, зважаючи на те, наскільки раніше він був затребуваний. Ольга Фреймут тим часом взагалі проживає у Великобританії разом зі своєю сім’єю.

Цілком можливо, що Сергій Притула повернеться у більш серйозну індустрію і продовжить свою журналістську діяльність. Однак зараз, його положення достатньо зрозуміле та міцне: зірка допомагає збирати кошти для захисників. Хоча останнім часом його намагаються критикувати навіть за це.

Схожі статті