Знайшов нову музу: колишній чоловік Білик засвітився закордоном з відомою актрисою набагато старшою за себе

Екс-чоловік Ірини Білик та батько її молодшого сина Табріза фотограф Аслан Ахмадов засвітився за кордоном із відомою актрисою, яка набагато років старша за нього. Що пов'язує їх?

Колишній чоловік Ірини Білик – режисер та фотограф азербайджанського походження Аслан Ахмадов продовжує працювати за кордоном, де вже встиг знайти собі нову музу в особі відомої російської актриси Наталії Андрійченко – тієї самої Мері Поппінс. Нагадаємо, що Наталія Андрійченко знімалася у головній ролі у відомому фільмі «Мері Поппінс, до побачення». До цього багато років музою фотографа-стиліста була ще одна легендарна актриса Людмила Гурченко, з якою він робив надзвичайно красиві фотосесії.

Аслан Ахмадов з Іриною Білик та із сином Табрізом
Аслан Ахмадов з Іриною Білик та із сином Табрізом

Так, напередодні у мікроблозі артистки з’явилися кілька фотографій та відео, які були зняті до та під час фотосесії з Асланом Ахмадовим десь за кордоном. У кадрі 68-річна Наталія Андрійченко, яка вже багато років мешкає в Мексиці, позувала в ефектній червоній сукні на запах із рюшами. Доповнили образ красива зачіска, макіяж та чорні туфлі на невеликій шпильці.

“Дорогий Аслан Ахмадов. Дякую за Ваш геній та великий талант. Яке щастя – працювати та спілкуватися з однодумцями… Їх так мало залишилося!”,- підписала кадри актриса.

Також у розділі “сториз” з’явилися спільні знімки. На фотографії колишній Чоловік Ірини Білик з’явився з новою зачіскою, у джинсах, білій футболці та капелюсі.

Колишній чоловік Білик фотограф Аслан Ахмадов знайшов нову музу
Колишній чоловік Білик фотограф Аслан Ахмадов знайшов нову музу

“Талант – добре, а два ще краще”, – написали в коментарях.

Нагадаємо, що Аслан Ахмадов – третій офіційний чоловік Ірини Білик. Вони одружилися у 2015 році і приховували свої стосунки доти, доки на світ не з’явився їхній син Табріз. У 2021 Ірина Білик приголомшила шанувальників новиною про їхнє розлучення. За словами співачки, причиною стало життя на дві країни. Чоловік продовжував перебувати у Росії, Білик з дитиною жила в Україні. Незважаючи на розлучення колишнім подружжю вдалося зберегти теплі стосунки. 2022 року, коли почалася війна, Ірина Білик розповідала, що Ахмадов засудив дії російського режиму, а потім поїхав до своїх рідних до Баку.

Схожі статті