Олександр Пономарьов приревнував екс-дружину Мозгову до іншого і не стримав себе: “Побачив небо в діамантах”

Знаменитий український співак Олександр Пономарьов приревнував колишню дружину Олену Мозгову до продюсера Сергія Пермана і вирішив проблему по-чоловічому.

З моменту розлучення Олександра Пономарьова та Олени Мозгової пройшло більше 20 років. І хоча колишні неодноразово намагалися налагодити взаємини і розійтися по-мирному, складалося враження, що вони ніколи не були байдужі одне до одного.

Так, декілька років тому співак вирішив трохи поворушити минуле і заявив, що Олена Миколаївна йому зраджувала в шлюбі. Продюсерка одразу відреагувала на ці звинувачення, і звернулася напряму до колишнього чоловіка. За її словами, адюльтеру з її сторони ніколи не було, а от в нього було достатньо жінок, щоб він про них міг розказати в інтерв’ю.

Саме в той момент Мозгова публічно попросила Олександра назавжди її забути. А ще через деякий час зірка сильно захворіла.

Сергій Перман розповів, як Олександр Пономарьов приревнував його до Олени Мозгової

Олександр Пономарьов з Оленою Мозговою та донькою
Сергій Перман розповів, як Олександр Пономарьов приревнував його до Мозгової

З тих пір майже нічого про їхні взаємини не було чутно. І ось нещодавно продюсер Сергій Перман дав ексклюзивне інтерв’ю для Дмитра Гордона, в якому розповів про те, як колись Олександр приревнував його до своєї дружини, і навіть не стримував емоції, надавши колезі Мозгової урок.

“Це так давно було. Був дуже дивний момент, коли він приревнував мене до Олени. Це був прямий ефір на всю країну. І він кинувся на мене. А він же професійний боксер – зарядив мені от сюди. Я побачив небо в діамантах. У мене потім синці ось такі були. Ну смішно. Вони – така пара красива була”

За словами Сергія, між ним та Оленою Миколаївною ніколи нічого не було. Але, судячи з розповіді, проблема з відсутністю довіри в стосунках була вже на етапі, коли обидва здавалися дуже щасливими та задоволеними шлюбом.

Примітно, що Пономарьов та Мозгова поки що на це інтерв’ю ніяк не відреагували, але продюсерка, цілком імовірно, пізніше все ж таки може надати якийсь коментар.

Схожі статті