Після Дзідзьо не буде нікого: Ольга Цибульська розповіла про стосунки зі співаком – “Дуже сильно ревную”

Знаменита українська співачка Ольга Цибульська дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому вперше розповіла про іншу сторону стосунків з Дзідзьо. Про що дует колись мовчав?

Як відомо, дует Ольги Цибульської і Дзідзьо обидвом приніс шалену популярність, і так само шалені проблеми. Найбільш неприємною ситуацією для обидвох сімей стали чутки про їхній роман.

Особливо, шанувальників бентежив той факт, що співачка приховує свого чоловіка та батька дитини. Подейкували, що Нестор народився саме від Михайла, а у якості доказів вказували на їхню неймовірну схожість.

Ольга Цибульська розповіла, чому не погодиться на дуети після Дзідзьо

У Дзідзьо та Олі Цибульської є син
Ольга Цибульська розповіла, чому не погодиться на дуети після Дзідзьо

Згодом колишня дружина Михайла Славія давала ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізналася, що їй також було дуже неприємно бачити, як її чоловік поводиться разом з колегою на сцені, і так само чути про їхній любовний зв’язок.

Окремо вона висловилася на рахунок образи по відношенню до Ольги. Мовляв, їй було дуже боляче через те, що співачка не тільки не спростовувала чутки про роман, але й підігрувала.

Свого чоловіка Ольга Цибульська показала публіці лише після 24 лютого, коли вони засвітилися в Києві разом. З тих пір тема з Михайлом більше не піднімалася. Однак, нещодавно артистка дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому отримала запитання на рахунок можливого дуету з іншими артистами. За її словами, це дуже проблематично, а тому вона не бажає ні з ким виступати.

“Ні з ким. Я тобі чесно скажу, що дует – це кожен раз одні нерви, тому що дві егоїстичні натури на одній сцені. Кожен артист себе по-своєму бачить. Я дуже сильно ревную сцену і глядачів”

При цьому співачка зазначила, що для того, аби народився дует, для початку не потрібно, щоб з’явилася відповідна пісня.

Нагадуємо, що найбільш очікуваним дуетом за останні декілька років був дует Ольги Полякової та Олега Винника, але останній залишив співачку без виконання домовленостей. Пізніше зірка зізнавалася, що це принесло їй масу проблем, у тому числі фінансових. У зв’язку з цим артистка не стала приховувати свого відношення до колеги.

Схожі статті