Поринули з головою у мистецтво кіно: Камалія вразила новиною про дочок – знайшли долю у Великобританії

Найбагатша співачка України Камалія вразила новиною про дочок від мільярдера Мохаммада Захура. Що сталося з дівчатами, поки їхня мама чекала на них в Україні?

Співачка не приховує, що їй дуже важко дається розлука з власними дітьми. У цьому питанні її зрозуміють усі матері. Артистка намагалася адаптуватися до життя у Великобританії, але в неї це не вийшло. Ситуацію серйозно ускладнювали конфлікти з пасербицею, а також події в Україні, які не давали їй спокою. Врешті-решт, було прийнято рішення, що дочка залишиться в Лондоні, а співачка повернеться на батьківщину.

Камалія розповіла про нове захоплення своїх дочок від Захура

Сім'я Камалії
Камалія розповіла про нове захоплення своїх дочок від Захура

Час від часу зірка їздить до своїх дівчат закордон, і завжди публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram радісні відео, на яких показує, як вони проводять час разом. Але цей раз артистці також вдалося похизуватися успіхами своїх дочок, які, як з’ясувалося, з головою поринула у мистецтво кіно. Так, двійнята почали активно займатися творчістю, і не з абиким, а зі справжнім професіоналом свого діла.

Про це співачка розповіла днями на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, і звісно додала, як сильно пишається своїми донечками.

Дівчата у зірки виросли надзвичайно творчими, а тому неодноразово з’являлися у її кліпах та роботах. Звичайно, немає нічого дивного і у тому, що вони зараз активно намагаються поближче пов’язати себе з мистецтвом.

У цьому питанні їх також завжди підтримував батько, який має усі можливості дати їм платформу для роботи в бізнесі. Примітно, що старші діти мільярдера саме так і вчинила. Зокрема, його дочка Таня має розкішну клініку краси в Лондоні.

Судячи з усього, дочки Камалії все ж таки підуть її стопами, і будуть підкорювати шоу-бізнес, тим паче, що вони демонструють надзвичайний інтерес до цієї сфери змалку. Окрім того, у родини для просування є гроші та зв’язки.

Схожі статті