128 тисяч гривень на шкіряну куртку: Кароль похвалилася стильною обновкою – як виглядає жінка на мільйон

Тіна Кароль засвітилася у стильній шкіряній куртці, яка вже понад 10 років не виходить із моди. Такі є у багатьох, проте це дороге оновлення може дозволити собі не кожен.

Співачку Тіну Кароль завжди називали найефектнішою артисткою в українському шоубізі через її неймовірно стильне та дороге сценічне вбрання. Як правило, це речі від дорогих вітчизняних та зарубіжних брендів. І хоча сама зірка запевняє, що у повсякденному житті носить звичайний непримітний одяг, судячи з цінників, які публікує один із її фан-акаунтів, навіть за прості кросівки, лосини, толстовки та куртки зірка віддає чималі гроші.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Так, напередодні в Instagram найвідданіших шанувальників Тіни Кароль _natali_tn_, з’явилася добірка нових фотографій співачки у різному одязі, серед яких знімок, де вона позує у шкіряній косусі чорного кольору. Як повідомляє адміністратор акаунту, куртка належить відомому французькому бренду BALMAIN і вартість її становить 128500 гривень.

Тіна Кароль покрасувалася в шкірянці за 128 тисяч гривень
Тіна Кароль покрасувалася в шкірянці за 128 тисяч гривень

Зазначимо, що куртки-косухи неймовірно популярні сьогодні. Їх носять абсолютно все, проте таку, як у Кароль, зможуть дозволити собі не багато.

Як і кашемірове пальто оверсайз молочного відтінку з поясом та двома розрізами спереду від відомого українського бренду жіночого одягу EGOSUM, яке обійшлося співачці у 1630 євро.

Тіна Кароль покрасувалася в пальто за 1630 євро
Тіна Кароль покрасувалася в пальто за 1630 євро

Однак іноді в гардеробі артистки з’являються речі з мас-маркету. Наприклад, еластичний топ чорного кольору, в якому Тіна з’явилася в одному з останніх кліпів, коштує трохи більше тисячі гривень і належить найпопулярнішому та недорогому торговельному мережу ZARA.
Щоправда, це скоріше виняток.

Тіна Кароль у топі від ZARA
Тіна Кароль у топі від ZARA

З останніх обновок найбільше вразила шанувальників вартість тренчу, в якому Кароль знялася у кліпі на пісню “Стерва”. Виріб, що належить французькому бренду Thierry Mugler, коштував 3500 доларів США.

Тіна Кароль засвітилася у плащі за 3500 доларів США
Тіна Кароль засвітилася у плащі за 3500 доларів США

Ось такий гардероб у справжньої жінки на мільйон. А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті