Після новини про розлучення з Каменських Потап заговорив про жінку, в яку закохався: “Доленосна зустріч”

Відомий український продюсер та репер Потап зробив публічне зізнання у коханні, а також розповів про свої стосунки. Які зараз справи у шлюбі Насті Каменських та Олексія?

Останні 2 роки навколо Насті Каменських та Потапа вельми багато різноманітних чуток. Якщо раніше публіка здебільшого очікувала на новини про майбутнє поповнення чи фактичне народження дитини, то зараз здебільшого обговорює імовірне розлучення пари.

Підозри шанувальників на рахунок розладу в сім’ї з’явилися давно, і для їх появи послужили численні зміни у житті обидвох. Зокрема, публіка помітила, що Олексій та Настя не проводять час разом, не створюють спільний контент, і начебто доволі холодні одне до одного.

Потап розповів про свої стосунки з Настею Каменських

 Потап розповів про свої стосунки з Настею Каменських

Новину одразу ж підхопили навіть блогери, і вже незабаром Богдан Беспалов повідомив, що Олексій зраджує дружині з її кращою подругою Анною Андрійчук, а співачка тим часом знайшла собі нового кавалера за кордоном.

Подібну інформацію артисти навіть не коментували, але розлучення спростовували не раз. Це, тим не менш, не принесло жодних результатів, так як чутки нікуди не поділися. І все ж таки, остання композиція Насті Каменських яскраво говорить сама за себе, адже у ній відчувається робота Потапа та його стиль.

У зв’язку з останніми подіями, а також піар-компанією, пара ніч начебто почала більше проявляти почуттів на публіці. Зокрема Потап нещодавно опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram допис, в якому вперше за багато місяців звернувся до дружини та зізнався їй у почуттях.

Так само він підтвердив, що вони разом вже 10 років, тобто дійсно почали зустрічатися в 2014-му, коли офіційно стало відомо про його розлучення з Іриною Горовою.

Нагадуємо, що раніше пара заперечувала, нібито Олексій зраджував своїй колишній дружині. Але пізніше продюсер все ж таки визнав, що повівся негарно зі своєю благовірної, і необхідно було одразу їй все розказати, а не ховатися. Можливо саме тому після розлучення Потапа, Ірина та Настя майже не працювали разом.

Схожі статті