Розірвав багаторічний шлюб: зять Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян зізнався, чому пішов від дружини до коханки

Відомий український виконавець Арсен Мірзоян багато років щасливо живе у шлюбі з Тонею Матвієнко, і не так давно вирішив розповісти усю правду про свою сім'ю.

Відомий український виконавець Арсен Мірзоян багато років задовільняє вся роботою на сцені у своєму рідному містечку. І лише через деякий час наважився погодитися на пропозицію своїх друзів та знайомих, і спробувати підкорити велику естраду. В нього це вийшло майже одразу.

Арсен Мірзоян зізнався, чому пішов від дружини до коханки

Арсен Мірзоян показав своїх дітей від першого шлюбу
Арсен Мірзоян зізнався, чому пішов від дружини до коханки

Але хто б міг подумати, що з появою популярності Арсен відмовиться від свого минулого життя. На телебаченні він познайомився з спадкоємицею Ніни Митрофанівни Матвієнко Антоніною, і одразу ж відчув, що не байдужий до неї.

Однак, пізніше Мірзоян зізнався, що далеко не одразу дав шанс цим стосункам. Арсен хвилювався, що його почуття — це лише захоплення, а родину він втратить назавжди. Все змінилося, коли разом з Тонею він опинився на гастролях. Тоді любов почала зростати з неймовірною силою, і вже по дорозі додому він знав, що розкаже дружині правду і піде сім’ї.

Під час розлучення розподілу майна не було: Арсен все віддав своїй благовірний. У будинок Тоні та її матері він прийшов абсолютно з пустими руками, але майбутня дружина та теща його прийняли.

Під одним дахом сім’я прожила 10 років, і лише нещодавно Ніна Митрофанівна пішла з життя, залишивши після себе сльози та горе.

Зараз родина проживає це разом, а сини артиста від попереднього шлюбу вже стали підлітками. Тоня та Арсен займаються вихованням спільної дочки Ніни, яка виростає копією своєї бабусі, в честь якої була названа.

Втім, Матвієнко 2 роки тому розповідала про кризу в стосунках, яка відбулася після її переїзду до Великобританії. Тоді пара опинилася абсолютно у такій самій ситуації, як і більшість сімей. Але кохання завжди перемагає, якщо вона справжня, тому їм вдалося побороти проблему і возз’єднатися.

Схожі статті