Була схожа на батька, а стала копією Білик: 27-річна донька Павла Зіброва вразила змінами у зовнішності

У Мережі з'явилося рідкісне фото 27-річної дочки Павла Зіброва, яку любителі завжди називали копією батька. Однак зараз дівчина виглядає трохи інакше. Як змінилася Діана?

Український співак Павло Зібров не часто ділиться у соцмережах сімейним контентом. Здебільшого більшу частину його публікацій у Instagram займають фотографії з гастролей та концертів, на яких артист позує або з колегами, або з шанувальницями. Проте, днями у Мережі з’явилися рідкісні фотографії, де можна побачити самого артиста, його красуню-дружину Марину, 27-річну доньку Діану, а також майбутнього зятя – підприємця Андрія Іщенка.

Знімки були зроблені під час сімейних посиденьок з близькими друзями в особі подруги Ірини Білик та продюсера Нонни Кондрашової. На загальному фото 27-річна дочка Павла Зіброва стояла поряд із знаменитим батьком. Неозброєним поглядом видно їхню неймовірну зовнішню подібність.

Зібров показав рідкісне фото із сім'єю, відданою подругою та майбутнім зятем
Зібров показав рідкісне фото із сім’єю, відданою подругою та майбутнім зятем

Однак, коли в “сториз” з’явився знімок, на якому Діана позувала в обіймку з Іриною Білик, то відразу стало очевидно наскільки ці дві жінки стали схожі одна на одну – ті ж високі вилиці і пухкі губи. Але якщо Ірина обзавелася цим за допомогою пластичної хірургії та уколів краси, то 27-річна Діана володіє від природи, хоча деякі втручання все ж таки помітні.

27-річна донька Павла Зіброва вразила змінами у зовнішності
27-річна донька Павла Зіброва вразила змінами у зовнішності

Зазначимо, що Діана Зіброва, як і її батько, є публічною особистістю. Зараз 27-річна дівчина працює PR-фахівцем у команді батька та займається абсолютно всім, починаючи від соцмереж, закінчуючи образами та репертуаром. В одному з інтерв’ю Павло Зібров зізнався, що завдяки порадам доньки його репертуар отримав новий розвиток і тепер на його концертах можна побачити не лише жінок 50+, а й багато молоді.

Зібров показав рідкісне фото із сім'єю, відданою подругою та майбутнім зятем
Зібров показав рідкісне фото із сім’єю, відданою подругою та майбутнім зятем

Так, напередодні Діана разом із своїм майбутнім чоловіком супроводжувала знаменитого батька на світському заході. Фото оприлюднив Павло Зібров.

Схожі статті